sadece paylaşmak istedim ama bence süper
Gelecekte ''Windows 8''
- 1
- 2
Linux u iyi yapılandırmşlar. Dock u biliyorum acaba temayıda bulabilirmiyiz. ubuntumda kullanırdım.
Cidden süper :D ama alışması baya zor olucaktır :D
kim bilir, ne iptidai bir dönemdeyiz.
windows 8 değilde ne ??bu temayı çok beğendim.acaba internette var mıdır ya da biz yapabilirmiyiz arkadaşlar..bu temayı yapabileceğimi bilsem 1 dk durmam ..
Osman Offical Windows 8 videosu olsa sence videonun kenarında, köşesinde, başında, sonunda Windows 8 yazmazmıydı. Üstelik yine offical Windows 8 videosu olsa Windows 7 daha çıkmak üzereyken bu video yayınlanırmıydı ? :)
bu gerçek değil.
sanırım chip online aylar önce bir haberde buna değinmişti.
Cullen adındaki bir tasarımcının dizaynı sadece...
kopenhag konsept demiş ama nedir bu acaba temayla böyle birşey mumkun olabilir mi ki zannetmiyorum. olsa bile bir dünya kasar bilgisayarı. gerçi ben cok da begenmedim fazla karışık geldi. microsoft sadeliği seviyor böyle birşey yapmazlar . yaptıkları işler arasında fazlaca bir fark olmuyor. arayüz konusunda.
kopenhag konsept demiş ama nedir bu acaba temayla böyle birşey mumkun olabilir mi ki zannetmiyorum. olsa bile bir dünya kasar bilgisayarı. gerçi ben cok da begenmedim fazla karışık geldi. microsoft sadeliği seviyor böyle birşey yapmazlar . yaptıkları işler arasında fazlaca bir fark olmuyor. arayüz konusunda.bende hiç beğenmedim ve normal bir ev kullanıcısı için çok karmaşık.temasıda hem kasar hem de beğenmedim.renk tonlarını falan.
windows 8 alphası şu an geliştiriliyorken gerçek olmadığını nereden biliyorsunuz? montaj olduğuna inanmıyorum
külliyen sahte... Akıl var mantık var..madem akıl var mantık var peki o zaman chipte niye yayınladılar buna benzer bir videoyu chiptekiler akılsızmı
al işte linkide bu: https://www.chip.com.tr/video/Windows-un-gelecegi_949.html
madem akıl var mantık var peki o zaman chipte niye yayınladılar buna benzer bir videoyu chiptekiler akılsızmıWindows gelecekte nasıl gözükebilir? diyorlar...
al işte linkide bu: https://www.chip.com.tr/video/Windows-un-gelecegi_949.html
Ahanda gelecekdeki windows 8 alın bakın denmiyor o videoda
hem üstelik microsoftun bunun şekilde bir tanıtım videosu hazırlamasının imkanı varmı?
Yeni bir işletim sistemi tanıtılacagı zaman ilk önce çesitli konferans ve semilerler verilir.. ayrıca şu anki ticari politikalarını acip ter bir durum olurda elindeki hizmeti henüz satmadan müşteriye daha iyi bir hizmet göstermek...
şu an windows 8 pre alphası varmı yokmu testerlerda onu bi cevaplayın...
varsa siz kesin konuşuyorsunuz pre alphasını gözünüzle gördünüzmü ya adam belliki pre alphayı tanıtıyor geçen yıl windows 7 içinde böyle söylüyordu millet midori windows diyince yalan yalan diye bağırıyorlardı işte 1 yılda neler değişti....
iyide chip tv de zaten geleceğin windowsu böyle olabilir diyodu bu kesşnliği belirli değil.
- 1
- 2