arkadaşlar outluktan gelen postalardaki mailleri açtıımda ekte gönderilen pdf dosyalarını açamıyorm.açmak istediimde "bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş programa sahip değil.denetim masaı klasör seçeneklerinde ilişki oluşturun" yazılı uyarı geliyor.klasör seçenekleri-dosya türleri-kayıtlı dosya türlerin de pdf programı var zaten.ne yapmam lazım? lütfen acil yardım
GELEN POSTADAKİ PDF DOSYASI
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
"Adobe Reader"ı güncelleyin...
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
program dosyaların reader var ama nerden güncelleniyor?update klasörü filan mı olması gerek?
Son Düzenleme: sandraf ~ 30 Mayıs 2009 14:46
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj
mustafa gelen postasında ekte aç diyince yukarıda yazdıım uyarıyı veriyor.ama dediin gibi ekin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydetten masa üstüne atınca açıldı.ama ilk sorumdaki şekliyle nasıl açabilirm?
sandrafmustafa gelen postasında ekte aç diyince yukarıda yazdıım uyarıyı veriyor.ama dediin gibi ekin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydetten masa üstüne atınca açıldı.ama ilk sorumdaki şekliyle nasıl açabilirm?Outlook uzun zamandır kullanmadım ayarlarında programları ekleme gibi bir şeçenek olabilir,Sende kaydetip aç sanki..