Geleneksel GAME ödülleri: İşte en iyi oyunlar

CHIP Online
12-03-2009, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

En prestijli oyun ödülleri sahiplerini buldu: Tüm kazananlar ve GTA IV'ün hayal kırıklığı burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Gele ... -oyunlar_11459.html

BAFTA (Film ve Televizyon sanatları İngiliz Akedemisi) tarafından her yıl düzenlenen en iyi video oyunları ödül töreni GAME geçtiğimiz gün gerçekleşti. 2007 Kasım ayında piyasaya sürülen Call of Duty 4, bu yıl yine 3 dalda birden ödül aldı. En prestijli ödül olan "En İyi Oyun" ödülünün Super Mario Galaxy'ye verilmesi ve en çok satılan oyunlardan biri olanGrand Theft Auto 4'ün 7 dalda aday olmasına rağmen hiçbir ödül alamaması BBC tarafından "hayret verici" olarak tanımlandı.

Gecede ödül alan oyunların tam listesini ikinci sayfada bulabilirsiniz...

Tüm konu: Geleneksel GAME ödülleri: İşte en iyi oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce en iyi oyun ödülünü alan Super Mario Galaxy ödülünü hak etti mi?

caramon13
12-03-2009, 22:08   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

kesinlikle haketmiyor. Wii'ye özel yapılmış bir oyun. Multi platformda yayınlanmış oyunlardan seçimeliydi. Biraz konsol taraflı oluşturulmuş ödüller. Fable 2 sadece xbox 360'ta Mario Galaxy sadece wiide mevcut. Mario galaxy eğlence odaklı seriye fazla yenilik getirmeyen bir oyun. Fable 2 ise fable 1'in grafik motoruna köpek ve yeni içerik eklenmiş hali gibi ama çok eğlenceli. Gta 4, Fallout 3, Warhead ve Far Cry 2'ye haksızlık edilmiş...

neska95
13-03-2009, 00:14   |  #3  
Taze Üye
14 mesaj

GTA 4-un odul almamasi gercekten cok sasirtici

Fattur
14-03-2009, 18:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

gta4 pc sürümünden kaybetmiştir.
Ben hiç de hayret etmedim Kahkaha

warheadı listede görmek isterdim..

grikurt
16-03-2009, 22:13   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

grafik olsun, yapay zeka olsun, kurgu olsun, hikaye olsun, aksiyon ve sürükleyicilik olsun onca oyun varken mario g nin kazanması anlaşılacak şey değildir ben sırf tombraiderin yeni sürümünü oynamak için bilgisayarımı değiştirmeyi düşünürken bu adamlar mario galaksi bir numaradır diyorlarsa Allah akıl fikir versin derim...