Geliyor geliyorr COD Modern Warfare 2 geliyor :)))
heyecana bak sen. :D
izleyelim. sağolasın.
Edit: Bu ne yaw adamlar iyice aşmış yanlız birşey dikkatimi çekti cryssle karşılaştırırsak crysisteki insanlar yada half life 2 ile karşılaştırırsak insanlar daha gerçekçi duruyor ama call of duty dekiler bilgisayardan fırlamış gibi görünüyor. ben hl2 ile crysisten başka gerçekçi insan görmedim oyunlarda.
Ama senaryo süper.
ya agalar ben bu trailerı izleyemiyorum.warning yazıyo altında da tarihler falan bişiler var ve submit yazıyor.ancak arkada video yüklemesi ilerliyo.problem nedir bilen var mı?
sinanozkya agalar ben bu trailerı izleyemiyorum.warning yazıyo altında da tarihler falan bişiler var ve submit yazıyor.ancak arkada video yüklemesi ilerliyo.problem nedir bilen var mı?Çocuklar için uygun olmadığından yaşınız kaç diye soruyor...
eyw saolasın,ben de acaba uygun bir yürütücü istiyo falan diye düşünmüştüm.
NE ZAMAN ŞÖYLE SAĞLAM OYUN PİYASAYA SÜRÜLSE 1 HAFTA ASOSYAL OLUP EVE KAPANIYORUM..YİNE İŞ TEN EVE,EVDEN İŞE MODUNA GİRECEĞİM..
İnşallah grafikleride güzel olur :))) DX10 nu bakalım nasıl kullanacaklar
Umarım Cpt. Price hayattadır ve bizimle birlikte olur tekrar. :D
Ekimin 10'un da geliyor. :)
Ayrıca oyun güzele benzioyr...
şimdi bu oyun sade modern warfare 2 call fo duty si yok (yani cod)
ve bu oyunu hayatta almam. sıradan gorevler. sıradan işler. kabak tadı veren bu seri bitmeli artık
Bekliyorum. Çıktığı gün elimde olması lazım =)
oyun 90 liradan aşağıda satmaz orjinali.
aynen ole ben hep orjinal aldım alıyorum. hayatım boyunca bir kere bile korsan oyun almadım.
beyler emeğe saygı korsana hayır diyelim herşşeyin sahtesini ucuzunu alıyoruz. yapmayalım. bu yuzden bir cok oyun sadece avrupaya satılıyor. orjinal oyun alalım!
Trailerı her izlediğimde ayrı bir heyecanlanıyorum sanki =) Ekim başında torrente düşer kanımca modern warfare 2. Ayrıca orjinal oyun alınması fikri de mantıklı gelse de, The Sims 3'ün Türkçe çıkması için toplanan imzaların, Ea Games tarafından hiç te kaale alınmaması yüzünden korsan oyun alınmaması gerektiğini düşünmüyorum. Crysis'le birlikte yeni bir döneme girildi, ben de dahil orjinal oyun aldım ama ne oldu ? Ne değişti Türkiye açısından oyun piyasasında. İlgilenmiyorlar bile bu pazarla.. Marketing çalışması yapmadıkları bir ülkede neden onlara para kazandıralım, bir düşünün...
tabiki değişmez 2-3 kişiyle olacak bişey değil bu.turkiyenin geneli alsaydı orjinal oyun 5 seneye yakın, bak neler oluyodu cod u bile turkce yaparlardı.
bırak allah aşkına:D xbox her acıdan el yakar. normal cd onunda ama 150 200 liraya satılıyor. alet bayat. microsoftun tek başarısı windows ve 1-2 mouse si oldu :D
bırak allah aşkına:D xbox her acıdan el yakar. normal cd onunda ama 150 200 liraya satılıyor. alet bayat. microsoftun tek başarısı windows ve 1-2 mouse si oldu :Snn dünyadan haberin yok sanırım..İnsanlar Xbox da oyun korsan oldugun için kapış kapış ediyor snn gelmiş her türlü el yakar diyorsun...Bayat oldugu konusunda Hem fikiriz..xD ama fiyat konusunda bilmeden konusuyorsun..xD
bak onu bilmiyodum korsan oyunlar la ilgilen miyorum. oyunlarla ilgileniyorum XD bayat olduunu sende niliosan savunma su konsolları.
PC OYUNCULUĞU BİTTİ DİYENİN ANNINI GARIŞLARIM
bak onu bilmiyodum korsan oyunlar la ilgilen miyorum. oyunlarla ilgileniyorum XD bayat olduunu sende niliosan savunma su konsolları.
PC OYUNCULUĞU BİTTİ DİYENİN ANNINI GARIŞ
Ben Xbox yönünden sana katılıyorum....xD Ps3 için aynı degil .... Cünkü Kalite ve üstünlük Ps3 dedir...[ xbox korsan satış yaptıgı için alınıyor ] o yüzden el yakmıyor...Ayrıca PC oyunculugu bitmedi !!! Sadece PC ye oyun azaldıgından ve konsolların ön plana cıkmaları üzerine PC de oyun adına gerileme oluyor[Crysis'in konsollara gelmesi gibi]..Bu olay PC de oyunculuk bitti demek degildir.!!
bitmeye yaklaştı demektir! bitmesin die fun club umuz var pc olmedi olemez! diye bekleriz XD
Helal..xD Ama belli olmaz oyun dünyası...Pc oyun adına işi bayagı zora soktu mesela RE5 için geliştirilen özel ekran kartı fln hep bunlar Pc de yenı nesıl oyunların oynanmasını büyük olcude azaltıyor..,İnsanlar şimdi gidip o oyunu oynamak için o ekran kartına paramı verecek...Çok kötü...