Gelmiş geçmiş en iyi PC oyunu o!

CHIP Online
01-04-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bunca zaman beklemeye değdi: O artık en iyi PC oyunları listesinin en tepesinde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gel ... -oyunu-o_39486.html

Resimlerle: 2013'de tanışacağımız 30 muhteşem oyun!

Bioshock serisinin son oyunu Infinite, uzun süredir beklenen en önemli yapımlardan birisiydi. İlk iki oyunuyla tüm dünyada adını duyurmayı başaran seri, Metacritic isimli inceleme notlarını tek bir çatı altında toplayan siteye göre, tüm zamanların en iyi notları alan oyun olmayı başardı.


Metacritic 43 farklı sitenin not ortalamasını 100 üzerinden 96 olarak hesapladı ve bu rakam, Half - Life ve illk Bioshock oyunları ile birlikte şu ana kadar en yüksek puanı almış, en iyi PC oyunları arasında birinci sıraya oturmasına yetti. Puanlaması tüm platformlar üzerinden hesaplandığı zaman biraz düşen Bioshock Infinite, PS3 ve Xbox 360 puanları ile de göz doldurmayı başardı ve yine ilk beş oyundan birisi oldu.


The Guardian'dan Nick Cowen oyun için; "Bioshock Infinite oynaması çok keyifli bir yapım ve sadece bu yönüyle bile birçok yapımı geride bırakabilir." derken, Eurogamer'dan Tom Bramwell özellikle oyunda bize bolca eşlik eden Elizabeth isimli karakterin önemini üzerinde duruyor. 1912 yılında,  Amerika'da geçen yapım, bulutların üzerindeki bir şehirde gezmemize imkan tanıdığı gibi, tıpkı önceki yapımlarına benzer şekilde, bambaşka bir dünyayı beğenimize sunuyor.

Tüm Konu: Gelmiş geçmiş en iyi PC oyunu o!

Resimlerle: 2013'de tanışacağımız 30 muhteşem oyun!

Kaynak: www.chip.com.tr