Arkadaşlar aşağıda yazacağım sistemin ısınma problemi oluyor...
intel core i5 760
gigabyte ga-h55m-usb3
Kingston hyperx 2x2=4GB 1600 Mhz
Palit GTX 460 1 GB GDDR5
Windows 7 32 bit ultimate
ısınma sourunu kısa sürede oluyor ve kısa sürede düzeliyor..oyunu açıyoruz cpu 45-65 C devam ediyor hatta 100 C gördüğüm oluyor,kapatınca kısa sürede düzeliyor..ve ekran kartıda aynı şekilde..sıcaklığı değişik yazılımlarla test ettim.(everest , easy tune 6.speedyy).bu ısınmanın sebebi ne olabilir..yardımlarınınzı bekliyoruz
Genel Isınma Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
Fanı değiştirebilirsin mesela eğer stok'sa?
Red Scorpion
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj
Dizüstümü PC mi...??? Bana nedense dizüstü bir PC gibi geldi onu bir yazarmısın...
100 derce bile gördüysen mutlaka işlemci fanında bir şey var ya yerine oturmadı yada dönmüyordur.işlemci fanının oturduğundan eminiz..o konuda bilgili birisinden de yardım aldık,zaten fan tam oturmadığı zaman 100 C ye ulaşınca pc kendini kapatıyor..bizim sorunumuz şu mesela gta 4 açıyoruz normalde 5-6 saat sonra olabilecek ısıyı bu sistem 5-10 dk içinde yapıyor..aynı şekilde oyunu kapatınca 5-10 dk içinde sıcaklık normale dönüyor bu değerler anakartın yazılımından..(kasanın içinden de ellediğimiz zaman tasdikliyor zaten) yani bu ısınmanın nedeni ne olabilir herhangi bir yazılım güncellemesiyle alakası olabilir mi? tekrardan yardımlarınızı bekliyorum...