General Mobile 5 Plus

seto__
26-09-2020, 17:12   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

General Mobile markası yeni teknolojiler ile şık tasarımı bir araya getirerek kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Yenilikçi yazılım ve donanım özellikleri sayesinde ihtiyacınız olan yeni nesil teknoloji şık tasarımı ile sizlerin karşısında. Mükemmel hızlı işlemcisi ve benzersiz kamera özellikleri gibi üst kalite sunan performansı bir akıllı telefondan alınabilecek en üstün özellikleri sağlar. General Mobile 5 Plus Android One işletim sistemi ile geliştirilmiştir. İşletim sistemi son sürümü sayesinde 5 Plus özelliklerini üstün bir şekilde sizlere sunabilmektedir. Dokunmatik ekranından hızına ve güç özelliklerine kadar birçok konuda ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamaktadır.

 

Kaliteli Fotoğraf Çekimleri ile Profesyonel Kullanım

General Mobile 5 Plus kamera özellikleri sizlere yeni yetenekler katarak fotoğraf ve video çekimlerinizi profesyonel bir şekilde gerçekleştirmenize imkan tanır. Ön kamera 13 MP çözünürlüğü ile akıllı flaş sensörünü sizlerin kullanımına sunar. Sınıfının en iyi ön kamerasına sahip yapısı sayesinde eğlenceli öz çekimler yapabilirsiniz.

İşletim Sistemi ile Süper Hızlı İnternet Keyfi

Akıllı cep telefonunda bulunan son teknolojiler sayesinde en hızlı internet deneyimini elinizin altında. Tüm işlemlerinizi sorunsuz yerine getirmek için geliştirilen 8 çekirdekli 64 bit gücündeki işlemci sizlere 4.5G CAT-7 modelini sunarak süper hızlı internet kullanımlarını gerçekleştirmenizi sağlar. Süper hızlı internet kullanımı sayesinde 300 Mps Download hızı ve 100 Mps Upload hızında yüklemeler yapabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Geniş Ekran Deneyimi

General Mobile 5 Plus geniş ekranı ve şık tasarımı ile sizlere modern bir tasarım sunmaktadır. 5.5 inç ekran boyutu ve dayanıklı ekran kasası Gorilla Glass 4 teknolojisi ile geliştirilmiştir. Geniş ekran sayesinde ve üstün görüntüleme teknoloji ile dilediğiniz işlemi üstün kalitede gerçekleştirebilirsiniz.

Akıllı Sensör Teknolojisi ile Pil Ömrü

General Mobile 5 Plus sayesinde tüm gün işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilir ve şarj sorunu çekmezsiniz. 3100 mAh Qualcomm Charge 3.0 pil ömrü ile gün boyu asla yarı yolda bırakmaz. Yenilkçi sensör teknolojileri Accelerometer, Proximity, E-Compass, Gyro, Hall Switch ve Light olarak göze çarpan özellikler arasındadır.

General mobile gm 5 plus özellikleri

Fiyat performans telefonlar içerisinde hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan General Mobile, güçlü özellikleri olan GM5 Plus’ı satışa çıkardı. MWC 2016 etkinliğiyle tanıtılan General Mobile GM5 Plus modeli uygun fiyatına rağmen etkili özellikleriyle ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor.

 

GM 5 Plus İncelemesi

Android 6.0.1 Marshmallow sürümüyle kutusundan çıkan General Mobile GM 5 Plus, donanımsal özelliklerine bakınca bir çok yeni Android güncellemesini kaldıracak gibi görünüyor. Oldukça parlak ve canlı renklerden oluşan bir ekrana sahip olan GM 5 Plus; Gorilla Glass 4 cam ile ekran dayanıklılığını arttırırken 401 ppi keskinliğinde Full HD çözünürlükle tatmin edici bir ekran performansı sunuyor. 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemci kullanan GM 5 Plus, Qualcomm işlemciyle telefon performansına önem verdiğini gösteriyor.Ayrıca 3 GB Ram’e sahip olması yine cihazın performansına dikkat edildiğinin göstergesi konumunda. Adreno 405 grafik birimine sahip bu cihazla güncel oyunlar da rahatlıkla oynanabilecek durumda. 32 GB’lık hafıza alanı ile karşımıza çıkan General Mobile GM 5 Plus günümüzde yetersiz kalmaya başlayan 32 GB’lık belleğin dezavantajını 128 GB’a kadar artırılabilir microSD kart desteğiyle çözmüş durumda. Arkada çift flaş önde ise LED flaşa sahip 13 megapiksel ön, 13 megapiksel arka kamerası olan General Mobile GM 5 Plus; Kamera performansı bakımından günümüz cihazlarına göre geride kalsa da, fiyatını göz önüne aldığımızda bunu göz ardı edilebilir bir yetersizlik olarak bizlere sunuyor. 3100 mAh bataryası olan GM 5 Plus ile yoğun kullanımda bir günü rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Telefonun belki de en iyi özelliklerinden biri USB Type C ile hızlı şarj özelliğini desteklemesi. Bu seviyede bu özelliği cihaza koymaları General Mobile GM 5 Plus’ı daha tercih edilebilir bir cihaz konumuna getiriyor.


General Mobile GM 5 Plus Özellikleri

Ekran:5.5 inç, 1080x1920(Full HD), Corning Gorilla Glass 4, 71.72%

Temel Donanım:8 çekirdek Qualcomm Snapdragon 617 1.5 GHz Yonga Seti, Adreno 405 Grafik İşlemcisi, 3GB RAM, 32 GB Dahili Hafıza(128 GB’a kadar MicroSD kart desteği)

İşletim Sistemi:Android 6.0.1(Marshmallow). Android 8.0(Oreo) yükseltilebilir.

Kamera:13 MP ön ve arka kamera, 1080p(Full HD) 30 fps video kaydı, HDR

Batarya:3100 mAh Li-Po Pil, USB Type-C Qualcomm Quick Charger 3.0 Hızlı Şarj.

4.5G:Var

Son Düzenleme: seto__ ~ 26 Eylül 2020 17:12 Neden: imla