başlktanda anlasıldığı gibi geri dönüşüm kutus kayboldu ve bulamıyorum içindekilerini kaldırmanın yolunu buldum ama çok uzun sürüyo. nasıl bulacam bi fikrim yok bilgisayarda ara dedim geri dönüşüm kutusu yazdım olmadı bi yardım lütfen
ger dönüşüm kutusu kayıp
Masaustunde Sağ tus>özellikler>masaustu> burda masaustunu ozelleştr gibi bir sekme olacak orda cop kutusu secılı degılse sec onay ver
Geri dönüşüm kutusunu nasıl onarırım?
1.Masa üstünde boş bir alanda sağ tuşla tıklayıp açılan menüden Kişiseleştir / Personalize seçin.
2. Sol tarafda bulunan Masa üstü öğelerini degiştir / Change Desktop Icons tıklayın.
3. Geri Dönüşüm kutusunu / Recycle Bin seçin Uygula ve tamamı tıklayın.
alıntı..
teşekür etmismiyim nese bi daha teşekürler:D
Arkadaslar banada yardimci olun lutfen.. :(
Arkadaşlar ben vista home premium kullanicisiyim. Sorunum şu: Kablosuz internet baglanti simgesi sag alt koseden kayboldu. Xp'deki ag baglantilarindan kablosuz int. ozelliklerine gelip baglandiginda bildirim alaninda goster yazısını bulamadim.. Bir baska forumda baslata sag tiklayip ozelliklerden bildirim alanindan yapacagimi ogrendim sanirim dogru olani bu ama asil sorunum Saat, Güç, Ses ayari gibi secenekler aktif gorunuyor ama AĞ secenegi bende aktif degil yani kutucugunu isaretleyemiyorum.. Suanda internete sorunsuz olarak bagliyim kablosuz int driverida tanitilmis durumda ama neden o secenek aktif degil onu bulamadim.. Bana bu konuda lutfen yardim edin.. Acil yardimlarinizi bekliyorum :(