gladiatorr sormuş:
selamlar...benim sorunum şu geforce nvidia mx/400 128 mb ekran kartı kullanıyordum ve değiştirmek istedim ve üst modeli olan geforce5 fx5700VE 256mb ekran kartını aldım...önceki ekran kartınnın driverini kaldırdım ve yeni aldıgım kartı taktım ilk açılışta bios ekran kartını gördü xp logosu geldi fakat bi türlü windows açılmadı bikaç kez denedim olmayınca yeni aldıgım kart üzerinde iken işletim sitemini tekrar yükledim ama aynı sorunla gene karşılaştım.eski kartı takıyorum sorunsuz açılıyor.sorun yeni aldıgım kartta die düşündüm ama kartı başka pc ye taktıgımda sorunsuz çalıştı..yani kartta sorun yok.3 tane bilgisayarcuya götürdüm bırakın yapmayı sorunun neden kaynaklandıgını bile anlayamadılar..yapılabilecek herşeyi yaptıgımı düşünüyorum ama bi türlü düzelmedi...hatta güvenli pc yi güvenli modda açıp yeni aldıgım kartın driverini yükleyip öle denedim ama gene olmadı...xp logosu geliyor ama bi süre sonra donma oluyor ölece kalıyor...sizce sorunum nedir cvp verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürlerimi sunarım...ufak bir artı bilgi daha vereyim tübitakın geliştirdiği pardus caracal işletim sistemini yüklediğimde sorunsuz çalışıyor...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
p4 1.7 512mb ram 256mb ekran kartı anakart: asus sis962 le modeli
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12