gerçek hacker

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
By_BooMeranG
17-02-2009, 19:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Türkiye'nin ve Dünya'nın ilk ve tek gerçek hackeri

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış
Son Düzenleme: By_BooMeranG ~ 17 Şubat 2009 19:21
Barış
17-02-2009, 19:21   |  #2  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

gerçek ? digerleri fake demi xD

By_BooMeranG
17-02-2009, 20:26   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

diğerleri lafta hacker....lafta icraat var

bwhiteb
17-02-2009, 20:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

sayfadaki flash ı neden göremiyorum ben adobenn son sürümü yüklü ama Emin değil

By_BooMeranG
17-02-2009, 20:59   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj

göremeyenler için

tayartekin
17-02-2009, 21:19   |  #6  
Yıllanmış Üye
802 mesaj

walla baştan sona ingilizce yazı ben  bişey anlamadım

redwhite
17-02-2009, 23:14   |  #7  
Yıllanmış Üye
249 mesaj

wwaybe helal olsun:)

bwhiteb
17-02-2009, 23:31   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Emin değil

Sevdimsadece
18-02-2009, 07:28   |  #9  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

bırakın allah aşkına bide klip yapmışlar adam basit üç beş şeyi televizyonda gösterdi  millet kırıldı gülmekten neresi hacker allah aşkına servere girmiş bilmem kaç bin siteye index atmış sanki ayrı ayrı hacklemiş  bi yerden hacklemiş beni güldüğrdün konuyu açan utanmasan adama allah diyeceksiniz

hahahahaha bide utanmadan tanın mıyor bilinmiyor james bond ayagı yapıyor millet tc kimlik nosunu dagıttı :D ne diyorsunuz siz ya dalgamı geçiyorsunuz

Son Düzenleme: Sevdimsadece ~ 18 Şubat 2009 07:30
Sevdimsadece
18-02-2009, 07:35   |  #10  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

flod oldu açıklayım bu adam televizyona yüzü kapalı çıktı milleti güldürdü adamın hack metodu kırdı geçirdi net alemi :D tahribat.com sag olsun bunun sitesini allak bullak etti :D ziyaretçi defteri bölümünü özellikle  konu uzadı uzadı sonunda biri nete herşeyini döktü tc kimlik nosunu çanakkalede yaşıyordu sanırım muhasebeci salagın tekidir kendi bu defalarca nette söylendi bu adam servere girip oradaki siteleri tek tıkla index atıyot böyle hackerlik olmaz o bilmem kaç bin sieteyi tek tek hacklesin bakim  

hacker diyince dudagınız ucukluyor  nedir bu sevgi yasa dışı işlere olan merak sizemi kaldı net alemindeki pkk ,müslüman,türk düşmanı vs vs şeyleri temizlemek sizin görevinizmi bırakın bu işi  gerçek kişiler yapsın siz sadece gidip mahkemeye başvurun

mladenbmv
18-02-2009, 09:25   |  #11  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
497 mesaj

ben hacker olsam ilk önce ttnet ve telekomu al aşağı etmek isterdim ve hacker arkadaşlarada burdan mesaj hackleyin şu ttnet ve telekomu yoksa fiyat indirimi hız falan kazıklanmaya devam etçez.

Sevdimsadece
02-03-2009, 10:46   |  #12  
Yıllanmış Üye
172 mesaj
mladenbmv
ben hacker olsam ilk önce ttnet ve telekomu al aşağı etmek isterdim ve hacker arkadaşlarada burdan mesaj hackleyin şu ttnet ve telekomu yoksa fiyat indirimi hız falan kazıklanmaya devam etçez.
ttnet gitti telefon hatları uçurdun o an baban annen yada yakının kalp kirizi geçiriyor bir bakıyorlar telefoon yok niye senin gibi kafasız bi hacker telefon hatlarını karıştırmış

tebrik sana verilecek tek ödül yakının mezarında fatiha okumandır

Sevdimsadece
02-03-2009, 10:48   |  #13  
Yıllanmış Üye
172 mesaj
aviation
Sevdimsadece sen kim oluyosun da bi Türk'e hakaret edebiliyosun :@ Senin salak dediğin adam microsoft'un sitesini bile hackleyen biri.Çok biliyosan uyduruk bi siteyi hackle bakalım.Senin o tahribat dediğin siteye 16 saniyede alt üst eder o adam.Ayrıca http://www.ayyildiz.org/ sitesi de hiçbir zaman hacklenmedi.O site hacklendiğinde bi zahmet bana bildir.Ama senden asla bi bildiri almam ben.Çünkü o site asla hacklenemez.Madem tahribat.com bukadar iyi biliyo bu işi gitsin http://www.ayyildiz.org/ sitesini hacklesin bakalım.Ayrıca iskorpitx devlete çalışan biri.Eğer tahribat.com bunu yapmış olsaydı şimdi hepsi hapsi boylamıştı.Asıl sen abuk subuk konuşup güldürme milleti.O adamın tc kimlik nosunun bilinip bilinmemesinin önemi yok.Adam gözümün kameranın karşısında 170 tane sitenin şifresini 5 dakikada kırdı.Sen 5 yılda bi sitenin şifresini kırabilirdimisin.
Ayrıca "pkk terörü vs şeyleri temizlemek size mi kaldı" demişsin.Unutma ki pkk Türkiye'nin düşmanıdır.Ailenden çok sevdiğin birini savaşta pkklılar öldürürse o zaman görürüm ben seni terbiesiz herif :@ senin dediğine göre biz bırakalım, pkklılar Türkiye'yi aşağılasın, kötülesin, küfür etsin... Bir Türk vatandaşı bunları söyleyemez.Sen bunları söyleyebildiğine göre pkknın ta kendisisin.Yazıklar olsun sizin gibi kalleş köpeklere :@
vatanı kurtamış allah allah bu adam  tapın tapın devlette iskoyu almıştı mite dikka et güşlüm mitte 100 iskoya bedel adam var