Moron senin baban' dır zeka özürlü çocuk geri zekalı olduğunu biliyodum da bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim.Tarafsız biri alttaki yazıyı okusan lütfen ...
"64bit için öncelikle işlemcinin desteklemesi gerekiyor..Şimdi benim işlemcim 64bit i destekliyor , benim işlemcimde bu teknoloji var..Çünkü ben bu bilgisayara çok para verdim o yüzden de o teknolojide olacak..Bende paramı o teknolojinin olması için verdim değil mi ?
o zaman ben salak olmadığım için 64bit i de kullanıcam.."
Şimdi , bu tartışmaya neden olan forum yetkilileri madem siz burada böle şeylerinde konuşulmasını
normal olarak algılıyorsunuz bende sizin istediğiniz türde konuşurum ..FARKETMEZZZ
dante ,
kişiliği oturmamış ,hayvan herif,
bak bak iyi dinle
Moron luk yapma , babana anana da sövdürtme...benim zeki oğlum, salak çocuğum, aptallığın sırası değil..Algılan da sorun var geri.....
Tarafsız birisi der..Her senin tarafıına s.....
64bit teknolojiye sahip olan işlemcimi kullanıyorum ben..Gidip , kötü olanı kullanmıyorum ben..Orada yazanlarda benim düşüncem..Ben kullanıyorum , sen ne ''b..'' yersen ye ama ben kullanırım !!
Başka birine salak yada genel olarak salak diyor muyum ben ?
Anlamasını bilene!!!
"64bitiçin öncelikle işlemcinin desteklemesi gerekiyor..Şimdi benim işlemcim64bit i destekliyor , benim işlemcimde bu teknoloji var..Çünkü ben bubilgisayara çok para verdim o yüzden de o teknolojide olacak..Bendeparamı o teknolojinin olması için verdim değil mi ?
o zaman ben salak olmadığım için 64bit i de kullanıcam.."