Adam ol , adam gibi konuş..MORON....Moron senin baban' dır zeka özürlü çocuk geri zekalı olduğunu biliyodum da bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim.Tarafsız biri alttaki yazıyı okusan lütfen ...
sen o kadar laftan onu anlıyorsan ,moron luğunu ifade ediyorsun...orada yazanlardan 32bit e kullanan salak , ben 64bit kullanıyorum akıllıyım gibi bir şey mi görüyorsun..!!!
Orada kendi yorumumu yaptım , bunu beyin almıyorsa yazık size..
"64bit için öncelikle işlemcinin desteklemesi gerekiyor..Şimdi benim işlemcim 64bit i destekliyor , benim işlemcimde bu teknoloji var..Çünkü ben bu bilgisayara çok para verdim o yüzden de o teknolojide olacak..Bende paramı o teknolojinin olması için verdim değil mi ?
o zaman ben salak olmadığım için 64bit i de kullanıcam.."
Gerçekten (64-bit) Farketti
- 1
- 2
Salak olmadığı için 64 bit ide kullanacakmış yapma kullanmasaydın ! biz burda 64 bit kullanın veya kullanmayın demedik kimseye ! 64 bit farkını tartışıyoruz .
64 bit gerektiren veya gerektirmeyen durumlar vardır illa benim sistemim 64 bit destekliyor diye 64 bit sistem kurulmaz .Geri zekalı osman dediklerimi anladın mı?
Haydaaa millet neden bu kadar gergin anlamıyorum gerçekten.Arkadaşlar forum kurallarını unutmayın lütfen birbirinize saygılı olun!O kadar da abartılacak kadar önemli bir konuda değil halbuki 32 bit-64 bit ne fark ediyo ne yani benim de tüm donanımlarım 64 bit destekliyor ama benim notebook da 32 bit geldi ve onu kullanıyorum ve şu ana kadar da 64 bit e ihtiyaç duyamadım ya da o düzeyde program çalıştırmadım.Herkesin kendi özgür seçimi bu.Rahatlayın beyler bi nefes alın...
Moron senin baban' dır zeka özürlü çocuk geri zekalı olduğunu biliyodum da bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim.Tarafsız biri alttaki yazıyı okusan lütfen ...Şimdi , bu tartışmaya neden olan forum yetkilileri madem siz burada böle şeylerinde konuşulmasını"64bit için öncelikle işlemcinin desteklemesi gerekiyor..Şimdi benim işlemcim 64bit i destekliyor , benim işlemcimde bu teknoloji var..Çünkü ben bu bilgisayara çok para verdim o yüzden de o teknolojide olacak..Bende paramı o teknolojinin olması için verdim değil mi ?
normal olarak algılıyorsunuz bende sizin istediğiniz türde konuşurum ..FARKETMEZZZ
dante ,
kişiliği oturmamış ,hayvan herif,
bak bak iyi dinle
Moron luk yapma , babana anana da sövdürtme...benim zeki oğlum, salak çocuğum, aptallığın sırası değil..Algılan da sorun var geri.....
Tarafsız birisi der..Her senin tarafıına s.....64bit teknolojiye sahip olan işlemcimi kullanıyorum ben..Gidip , kötü olanı kullanmıyorum ben..Orada yazanlarda benim düşüncem..Ben kullanıyorum , sen ne ''b..'' yersen ye ama ben kullanırım !!
Başka birine salak yada genel olarak salak diyor muyum ben ?
Anlamasını bilene!!!
"64bitiçin öncelikle işlemcinin desteklemesi gerekiyor..Şimdi benim işlemcim64bit i destekliyor , benim işlemcimde bu teknoloji var..Çünkü ben bubilgisayara çok para verdim o yüzden de o teknolojide olacak..Bendeparamı o teknolojinin olması için verdim değil mi ?
Salak olmadığı için 64 bit ide kullanacakmış yapma kullanmasaydın ! biz burda 64 bit kullanın veya kullanmayın demedik kimseye ! 64 bit farkını tartışıyoruz .Geri zekalı kim belli oluyor..
64 bit gerektiren veya gerektirmeyen durumlar vardır illa benim sistemim 64 bit destekliyor diye 64 bit sistem kurulmaz .Geri zekalı osman dediklerimi anladın mı?
Ben ankara diyorum sen gö...kara diyorsun
Algılama sorunu olan sana birşeydememek lazım aslında ama işte......Burada anlattığımı hayvanlığına vuruyorum , ben senin gibi hayvana bunu nasıl anlatayım..
Bilmeyen birisi orassını okusa çok güzel anlardı , ama senin gibi hayvan , it birisinin anlamaması normal...
- 1
- 2