gerçekten sevmeyi bilmeyenler yüzünden sevmekten korkuyoruz..!
yeter artık hiç kimsemi gerçekten sevmiyor. eğer varsa gerçekten seven hemen imzasını versin!!! versinki gerçekten seven insanların olduğunu görelim de içimizdeki umutlar yeşersin. yokmu gerçekten seviyorum diyen! Arkadaşına tavsiye eden yada en aşağıdak shareye tıklayıp facede paylaşan herkeze teşekkürler.
yeter artık hiç kimsemi gerçekten sevmiyor. eğer varsa gerçekten seven hemen imzasını versin!!! versinki gerçekten seven insanların olduğunu görelim de içimizdeki umutlar yeşersin. yokmu gerçekten seviyorum diyen! Arkadaşına tavsiye eden yada en aşağıdak shareye tıklayıp facede paylaşan herkeze teşekkürler.
adres http://imzatopluyorum.co.cc/
gerçekten sevmeyi bilmeyenler yüzünden
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj
aklın varsa gerçekten sevme kazık yediğinde çok üzülürsün
Kapalı Hesap
10 mesaj
uyy sizun geçmişunuz darbe almaklami geçti ki yanmişsunuz böle daa
Yıllanmış Üye
351 mesaj
insanı seven değil başka birşey yapan yarar bu hayatın insana öğrettiği en büyük gerçektir. normal sevmekte veya seni seveni aynı orantıda sevmekte sorun olmayabilir sadece çok sevmeyeceksin o daha az severse kırılırsın ve zaten genellikle o daha az sever seni senin onu sevdiğinden.. çok sevmezsen çok acımazsın. çok sahiplenmeyince çok ait de olmazsın diye bir şiir aklıma geldi bu şiir çok güzel anlatır durumu:) anlıyorsun??
OP Taze Üye
1 mesaj
üzüldük zaten kardeşim battıkça battıkı. keşke imzayla destekleseydiniz
Yıllanmış Üye
351 mesaj
my kil anlıyorum :(
güzel kardeşim anlıyorum diyorsunda anlamak istemiyorsun gibi bir halin var ne üzülüyrsun kime üzülüyon aldanma çocuksu mahsun yüzüne mutlaka terkedip gidecek birgün... çok sevme ki gitmesin. sevmek çok güzel şey bağlanmak acı ruhunu sarar bir derin sancı o durmayan yolcu sen garip hancı hesabı vermeden gidecek birgün yani daha ne diyeyim ki ben daha eğer türkçe anlamıyorsan ingilizce anlatayım al buyur: http://say.expressivo.com/eric/save_an_ski_lir_seek_an_save_e_lir