Arkadaşlar birkaç gün önce format attım.Daha sonra c diskinde windows.old oluştu sonra onu geri dönüşüm kutusuna yolladım.Buraya kadar sorun yoktu ama geri dönüşüm kutusundan bunu silemiyorum geri dönüşüm kutusunu boşalttım olmadı ccleaner la sil dedim olmadı.Advanced system care le sil dedim olmadı.Silinmedi.Ayrıca geri dönüşüme attığım dosyalarıda toptan silemiyorum.windows.old olduğundan ancak parça parça silebiliyorum .
Geri Dönüşüm Kutusu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.windows.old klasörüne sağ tıkla geri yükle de sonra sil işlemini SHİFT tuşuna başarak yap
old dsoayalarını geri dönüşüme soktuğunuzda system volume tarafından engellenirler .
bu klasörleri güvenli kipte geridönüşüme yollamadan silmeniz gerekir.
system bir kez old yi kaptıysa içersinde hengi dosyanın çalıştığını öğrenmek için dosya-kullanıcı özelliklerini kullanarak c: diski içindeki recycle.bin adlı klasörün içine girip windows.old nin içindeki dosyayı öğrenmeniz gerekir. Böylelikle programı yeniden kurarak yada güncellemeye baş vurarak sorunu çözebilirsiniz...
başlat programlar donatılar sistem araçlarından disk temizlemeye girin.c diskinde ise windows.old dosyası c sürücüsünü seçin.disk temizleme menüsünden önceki windows yüklemesini silin.
Hiçbir çözüm sorununuza çare olmazsa format atmadan önce tek ve kesin bir yol daha var tabi. Knoppix tarzında cd'den çalışan bir linux sürümüyle sisteminizi açabilir ve oradan sorunsuzca silebilirsiniz. Aslında, bu tarz problemler için alet çantasında bir adet kendinden açılan sistem bulundurmak oldukça yararlı.