Evet 3 ve 3'ün katları forumu sıktığı için bu yeni forum var, bunun daha eğlenceli olacağinı düşündüm ,
Şimdi de 400 den geriye teker teker sayıyoruz.
Başlıyorum..
399
Evet 3 ve 3'ün katları forumu sıktığı için bu yeni forum var, bunun daha eğlenceli olacağinı düşündüm ,
Şimdi de 400 den geriye teker teker sayıyoruz.
Başlıyorum..
399
gazi909heheheheh:D:D:D: bundan sonrakını berak edıyom valla bı ılerıye saydık sımdı gerıtye bundan sonrakıde harelde sayıların karelerını fln alırız:=:=
gazi909
sıradaki de sayıları kendinle çarpçaz, okula hazırlık için :P ( ne işime yarıcaksa ) :D
oteki zaten sıkıcıydı, o sıktı diye daha beteri acılmış pek olmamış. olmadı yazın oraya bilmem kac bilinmeyenli bi denklem, her mesajda birini çözelim...
gazi909Heehhe
Yakında abaküs oyunuyla karşınızdayım,ne kadar iyiyim değil mi ?
QUAKE-4Haklısın..Ne bu yahu ilkokuldamıyız sayı sayıyoruz yarında çubuk çizelim tam olsun
ARKADAŞ TAM BÜYÜMEMİŞ BURAYI ANASINIFI ZANNEDİYOR.
EREN_58ARKADAŞ TAM BÜYÜMEMİŞ BURAYI ANASINIFI ZANNEDİYOR.Arkadaş,sen de laflarına dikkat et,biz burda şaka olsun diye,dalgasına koyuyoruz,bunu da anlayamıyorsanız benim diyecek bir şeyim yok.!!
post kasma amacı olan bir oyun YARInda arkadaş painttten çöp adam çizdirecek (öbür günde pivottan xD)
minnoş_97post kasma amacı olan bir oyun YARInda arkadaş painttten çöp adam çizdirecek (öbür günde pivottan xD)
venom_venomArkadaş,sen de laflarına dikkat et,biz burda şaka olsun diye,dalgasına koyuyoruz,bunu da anlayamıyorsanız benim diyecek bir şeyim yok.!!Burda bir açıklamada bulundum farkındaysanız...O yüzden yorumlarınıza dikkat edin.!!
byburak2008Ana okulu; A-B-C-D- Sayı; 1-2-3-4Hehe Burak insanı zorla gldürüyon valla
Ya bu tür konularda illa ben olmama lazım ve hep tartışma başlatırım
Diğer arkadaşlarada katılıyorum. SAÇ-MA-LIK !
Evet post yarışması olabilirdi bunun adı...
Ama açmayın lütfen. İşiniz gücünüz yok bunlarla uğraşıyorsunuz.
0 ve -1 diyen arkadaşlara teşekkürler kısa kesmişler konuyu
Pleaseeee açmayın saçma konular
Reborn91Toplu post kasma yarışması başka birşey değilkatılıyom post kasmak için iyi bir yolmuş ya
byburak2008Ana okulu; A-B-C-D- Sayı; 1-2-3-4burak insanı güldürmek için elinden geleni yapıyon helal olsun sana