gezdiğim siteler nerelere kayıt ediliyor

HPQ-User
06-04-2008, 22:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

eto sormuş:
gezdiğim sitelerin nerelere kayıt olduğunu ve nasıl silebileceğimi öğrenebilirmiyim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
core 2 duo

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

h@y@let
06-04-2008, 23:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj

ccleaner ve advanced windows care programları ile silebilirsin ayrıca  internet explorer kullanıyorsan denetim masasından internet seçeneklerine gir gelen pencereden sil butonuna tıkla oradan tümünü sil yazısına tıkla böylece silmiş olursun. Firefox kullanıyorsan araçlar menüsünden seçeneklere gir oradan gizllik bölümünü aç buradan firefoxu her kapattığında tarayıcı otomatik silecektir.

1ol3irol
07-04-2008, 02:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,714 mesaj
h@y@let
ccleaner ve advanced windows care programları ile silebilirsin ayrıca  internet explorer kullanıyorsan denetim masasından internet seçeneklerine gir gelen pencereden sil butonuna tıkla oradan tümünü sil yazısına tıkla böylece silmiş olursun. Firefox kullanıyorsan araçlar menüsünden seçeneklere gir oradan gizllik bölümünü aç buradan firefoxu her kapattığında tarayıcı otomatik silecektir.
Alkış
sadece "Ccleaner" kullanıp tek tıkla kökten silebilirsin... Advanced WindowsCare de hem siler hem de sistem optimizasyonu sağlar..