Evet maalesef youtube, bazı gazetelerden sonra maalesef Chip Online'a girmek istediğimde de gezinti.com yönlendirmesi yapıldığı gördüm ve çok üzüldüm. Böyle bir sitenin buna nasıl izin verdiğini, vermediyse de nasıl gözden kaçırdığını anlayamadım. Sanırım Chip Online'ı da defterden sileceğiz.
gezinti.com yönlendirmeleri ve Chip Online...
Evet maalesef youtube, bazı gazetelerden sonra maalesef Chip Online'a girmek istediğimde de gezinti.com yönlendirmesi yapıldığı gördüm ve çok üzüldüm. Böyle bir sitenin buna nasıl izin verdiğini, vermediyse de nasıl gözden kaçırdığını anlayamadım. Sanırım Chip Online'ı da defterden sileceğiz.https://www.chip.com.tr/forum/htt ... dir-bu_t254938.html
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
172 mesaj
www.gezinti.com a gir - sağ üstte hesabıma tıkla - bu tarayıcı için gezinti kapalı konuma al - internet hattı için gezinti kapalı konuma al bu kadar arada çıkar dediğim ayda belki 1 defa gezinti takip etsinmi diye hayır demen yeterli
www.gezinti.com a gir - sağ üstte hesabıma tıkla - bu tarayıcı için gezinti kapalı konuma al - internet hattı için gezinti kapalı konuma al bu kadar arada çıkar dediğim ayda belki 1 defa gezinti takip etsinmi diye hayır demenYukarıda verdiğim linkleri okumanı öneririm.
Evet maalesef youtube, bazı gazetelerden sonra maalesef Chip Online'a girmek istediğimde de gezinti.com yönlendirmesi yapıldığı gördüm ve çok üzüldüm. Böyle bir sitenin buna nasıl izin verdiğini, vermediyse de nasıl gözden kaçırdığını anlayamadım. Sanırım Chip Online'ı da defterden sileceğiz.olayın nedeni TTNET SOL fiber optiğe geç kurtul... üstelik SGT3 tablet hediyeli kampanyasıda var...