muhengi sormuş:
merhaba,
ben HP Compaq 6715S model bir bilgisayarım var. broadcom 802.11 multiband wireless kartı var üzerinde.
sistem yedekleme yapmak için uzun zamandır ghost 14 yazılımını kullanıyorum. geçen haftaya kadar bir sorunum yoktu ama aniden wireless kartı bir şekilde devre dışı kaldı. tabi ondan önce ghost yedek alırken sorun çıkardı tam hatırlamıyorum ama search(herhalde google search demek istedi) ile alakalı bir sorun yüzünden yedekleme alamadı ve hata verdi. aygıt yöneticisinde wireless kartı ünlem işareti ile görünüyor. sistem geri aldım düzeldi 2 gün sonra tekrar bozuldu. bir daha geri aldım ama düzeltemedim. bende ghost tan geri yükledim düzeldi. ama gene 2 gün sonra bozuldu. (bu arada normal ethernet kartım çalışıyor.)
sonra bilgisayar-<yönet-<servislerden ghost tu devre dışı bıraktım wireless kısmını devreye aldım tekrar ghostu da başlattım baktım çalışıyor. ama ben her zaman bunu mu yapacağım bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? ve neden bu oldu şu ana kadar çalışıyordu.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
HP compaq 6715s
vista business 32 bit sp1
amd turion 64 X2 tl-58
2x2 gb ram
ati radeon x1250
Broadcom 802.11 Multiband Ağ Bağdaştırıcı
yazılım olarak
ghost 14
(bunlar yeterli olarak gördüm eksik birşey varsa gene bildirebilirim.)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.11) Gecko/2009060215 Firefox/3.0.11 (.NET CLR 3.5.30729)