Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Hata Mesajı

wickerman
17-03-2008, 22:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
644 mesaj

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 oyununda bazen oyun birden kapanıyor ve aşağıdaki mesaj çıkıyor:

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Crash in application version: 29980.2562 data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <destroyed c++class> SCRIPT STACK: data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0) data\lib\setups\setup.dsf(0) data\level\level.dsf(0) Renderer: normal Physics : threaded
Bunun anlamını bilen ve çözüm önerisi getiren varsa sevinim.

gladyator79
05-04-2008, 01:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

selam
hocam ayni sorun bendede var ama siklikla olmuyordu oyunu actigin zaman bu hatayi fazla veriyormu? ayrica oyuna baslamadan önce menüde turkce veya ingilizcesini bilmiyorum ama güncelleme ve tamir eden bir buton var ona basarsan sorunun düzelecegini düsünüyorum bildigim kadariyla yama yüklüyor ve güncelliyor ayrica bu hatayi kendin oyunu elle kayit ettiysen ve oyunu kapatip daha sonra kaydettigin yerden girersen siklikla bu hatayla karsilasabiliyorsunda baya nazli bi oyun ben bitirdim bunu baya zor bölümleri var kolay gelsin sana :)
ayrica save istersen verebilirim kardes bu adrese yazman yeter
bye

wickerman
05-04-2008, 03:26   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

Bu mesajı yazdıktan sonra hiç hata vermedi.

Bir yerde takıldım. Codename Farallon bölümünü nasıl geçtiniz? İki helikopter geliyor. Birini vurdum ama diğerini bir türlü düşürümedim. Youtube'a dahi baktım ama orada bilgisayar için olan çözümü yok.

gladyator79
06-04-2008, 02:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

öteki helikopteri ne yaparsan yap düsüremezsin ben orda 5 saat ter döktüm kazayla cözdüm cözümüde söyle oldu yaninda senin team den 2 adamin varya ?
1 tanesinde roket var dikkat et o helikopterler geldiginde o adami yasatmaya dikkat et helikopterin 1 tanesini sen düsür sonra o adami sec, uydudan görüntüyü biliyormusun? uydudan görüntüye gec o adam seciliyken helikopterin üzerine tikla (uydu görüntüsü üzerinden tikla)tikladigin zaman senin adamla helikopter arasinda kirmizi bir baglanti görürsün uydu görüntüsünde alt panelde saldir komutu var tikladigin zaman adam disari cikiyor 1 dakikada helikopteri roketiyle indiriyor
eger oraya geldiginde o adam ölmüsse düsürmeyi deneme tavsiye etmem cunki ben geri dönüp assaya kadar kosup ucaksavarla indirmeyi bile denedim ama nafile ucak savari alinca yanasmiyo helikopter ve sana uzakdan bir roket atiyo ölüyorsun
helikopterleri yok ettiginde sakin bitti sanma  köprünün karsi tarafinda sana büyük süpriz var adamlar geliyor onlari uzakdan dürbünlüyle indirmeni tavsiye ederim hizli ilerleyip aralarina düsme sen o tarafla ilgilenirken biraz sonra arkandanda 2 kisi gelecek haberin olsun adamlarin hepsini öldürdükten sonra  helikopter seni almaya gelecek
assa yukari bölümlerin hepsinde adamlarini saglam yerlere yerlestirip korursan gecemiyecegin yer yok o adamlar cok is yapiyor:)
kolay gelsin kardes isin zor :) sorunun olursa buraya yaz kardes yardimci olurum yine..
byebye

Son Düzenleme: gladyator79 ~ 06 Nisan 2008 03:12
goldman86
08-04-2008, 15:15   |  #5  
Yıllanmış Üye
151 mesaj

hay ellerin dert görmesin bendede aynı dert var anlamıştım bi püf noktası olduğunu ama bulamadım bıraktım 2 aydır açmıyorum =) akşama bi açayım geçeyim =)

wickerman
12-04-2008, 14:55   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

Ben o bölüme yanımda bir askerle katıldım. DSaha önceki görevde 2 yardımcı gitmişti.
Helikoptere saldır emri verdim ama vuruldu. Onun Zeus'u hasar görmemişti. O sayede geçtim. Sonraki bölüm nispeten daha kolaydı. Oyunu da bitirdim.

S.W.A.T
05-09-2008, 20:23   |  #7  
S.W.A.T avatarı
Yıllanmış Üye
1,872 mesaj

yaa bendede oluyo aynısı ben nasıl sorunu hallettiğinizi anlamadım banada anlatırmımısın nasıl yaptığınızı plss...

wickerman
05-09-2008, 21:08   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
644 mesaj

Herhangi birşey yapmadım. Sorun çıkmadı sonradan.

Soykan96
10-04-2009, 19:58   |  #9  
Taze Üye
2 mesaj

Ben tekrar deniyorum ama olmuyor yine aynı hatayı veriyor.
Birde bende görev başlayınca 2 saniye sonra hata veriyor.

Son Düzenleme: Soykan96 ~ 10 Nisan 2009 20:37