Ghost Recon: Future Soldier Sorunlar Yaşıyorum
Bende nvidia 520 mx i 301.42 sürümüne güncelleyeceğim birazdan
Oyun bozuk bildiğiniz. Kafanızı yormayın :) Gt555m ile orta ayarlarda bile bazen,özellikle son bölümde kasa kasa oynayıp bitirdim,Tövbe ettim bidahada oynamıycam diye :D. Sorun tamamen Ubisoftun başarısızlığı ve Muhtemelen kullandıkları sistem yüzünden,Drm korumalarının oyunlarda performans sorunlarına yol açtığını okumuştum Witcherin sayfasında,Onlar artık kullanmayacaklarını söylemişlerdi. Bence Ubisoftun oyunlarının genelde arızalı olmasının sebebi bu drm zırvası..
Oyun bozuk bildiğiniz. Kafanızı yormayın :) Gt555m ile orta ayarlarda bile bazen,özellikle son bölümde kasa kasa oynayıp bitirdim,Tövbe ettim bidahada oynamıycam diye :D. Sorun tamamen Ubisoftun başarısızlığı ve Muhtemelen kullandıkları sistem yüzünden,Drm korumalarının oyunlarda performans sorunlarına yol açtığını okumuştum Witcherin sayfasında,Onlar artık kullanmayacaklarını söylemişlerdi. Bence Ubisoftun oyunlarının genelde arızalı olmasının sebebi bu drm zırvası..Korsanda belki durum öyledir. Ubisoft oyunlarında hiç sorun yaşamadım zira. :)
Bir gta 4 faciası daha oldu ben daha oyunu oynayamadım bende hiç sorun yaşamadım ubisoftla .
Eski Ubisoft oyunlarında sorun yoktu,Çünkü bu Drm koruması yoktu eskiden,Hawx olsun,Graw 2 olsun çok iyi oyunlar ama yeni oyunlardan şüpheliyim.AC serisi ve Splinter Cell Conviction var bende sanırım burlarda da DRM var. Ama hiç bir sorunum yok oyunla alakalı. :) Korsan olmasıyla alakası olduğunu düşünüyorum ben daha çok.
Hakikaten :) Asus G75 son ayarlarda açıyormuş GTX 670M ile. MSI GT70'de oyunu kasan var :D işe bak. Orjinal olup olmamasından dolayı olabilir.
BF3 ü 1024 x 768 lowda 25 fps aldım.Bunda 12 fps.Ayrıntısını bilemem oyun bende yok. Fakat Ubi'nin forumlarında fps sorunları yaşayanları gördüm yamalarla belki düzelme vs. vardır oyun elimde olmadan bi şey diyemem. Eğer sorun varsa optimizasyondandır, DRM ile alakası olacağını sanmam. Ubi'nin DRM'si o konularda çok iyi.
Ubisoftun drmsi en kötüsü bence :D insanı kanser eder türden.DRM yönünden hiç bi' problem yaşamadım ben.
Sınırsız kurulum hakkı var.
İnternet ortamında "save"ler saklanıyor.CoJ The Cartel, Splinter Cell Conviction, AC serisinin son 3 oyunundan birini alıp deneyin isterseniz öyle internetteki haberlerle ön yargı yapmayın. :) Tabi korsanda DRM yüzünden problem çıkıyorsa orasını bilemem ama benim DRM yönünden hiç bir problemim olmadı şimdiye kadar.
Rahatça oyunu belgelerime save edebilecekken,cd keyi girip oynayacakken İşi nete bağlamanın,saçma sapan zahmetli drm sistemleriyle uğraşmanın mantığı ne? bence bu rahat batmasından başka bişey değil.Zaten CD-Key'i girip Uplay üyeliğinize kayıt edip oynuyorsunuz olay bundan ibaret. Ubisoft'un DRM'sinde öyle abartı bir şey yok emin olun. Sağdan soldan duyduklarınıza, okuduklarınıza inanmayın. Eski sistemimdeki Uplay oyunlarımı yeni sisteme sorunsuz taşıyabildim. Şimdi ne desem boş. Orjinal oyun almanın enayilik yerine geçtiği ülkede Uplay'le bağlantısı olmamış birine bu sistemi ne diye anlatmaya kalkıyorsam.
Uplay işleyişini merak eden olursa;CD Key kaydı oyunu ilk defa yüklemenizde oluyor sonrasında Uplay üyeliğinizle ilişkilendirildiği için sonraki yüklemelerinizde sadece Uplay üyeliğinize giriyorsunuz. Oyundaykende Uplay belli aralıklarla internet ortamında eş zamanlı kayıt eder. Bu da rahat batması değil Uplay'in kendi hizmetidir. Açıkçası DRM'yi nereden okuduysanız yanlış okumuşsunuz en azından Ubisoft'unkini. Tekrar söylüyorum korsanda DRM yüzünden problem yaşıyorsanız o sizin sorununuz, orjinalda zerre kadar problemim olmadı. Oyunda da sorun olduğunda anında ilgileniyorlar.
Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 10 Ağustos 2012 21:49
Bir kere bitirip sileceğim oyuna neden bu kadar para bayılayım
oyunun resmi yamalarını kurup son haline uygunm ilaç attınız mı eğer bunları yapmadıysanız ekran kartının ve oyunun hiçbir günahı yok
1.4 yaması ve devamı çıkmış olabilir bir araştırın
Oyunu aldığımda,Hiç internet olmadan oynayabilcekmiyim sorunsuz yani?Uplay oyunlarında oyun kurulduktan sonra son yamasını yükler sonrasında oyuna girerken offline moddan girebilirsiniz isterseniz. Max Payne 3'tede aynı mod var.
@tekir: Günümüzde çoğu oyunun multiplayer desteği olduğu için sorun olmuyor dediğin ha o yoksa bile emek, hak anlayışın varsa neden para vermen gerektiğini anlarsın. Senin mantıkla düğün, gelinlik, sünnetlik vs. şeylere de para vermek gereksiz.
https://www.chip.com.tr/forum/kor ... ilen_t248533_2.htmlUplay oyunlarında oyun kurulduktan sonra son yamasını yükler sonrasında oyuna girerken offline moddan girebilirsiniz isterseniz. Max Payne 3'tede aynı mod var.
@tekir: Günümüzde çoğu oyunun multiplayer desteği olduğu için sorun olmuyor dediğin ha o yoksa bile emek, hak anlayışın varsa neden para vermen gerektiğini anlarsın. Senin mantıkla düğün, gelinlik, sünnetlik vs. şeylere de para vermek gereksiz.
oku yazdıklarımı ne kadar gereksz olduğunu ve gelinlik sünnetlikle hiçbir zaman bir olamayacağını anla
https://www.chip.com.tr/forum/kor ... ilen_t248533_2.htmlOkumama gerek yok benim fikirlerimde bu göre de bu. Zaten ikisi bir olmaz ama.. Tabi internet ortamında ücretsiz olduğu sürece bazı kişilere anlatmak imkansız oluyor. Ben üstüme düşeni yaparım yarın öte tarafta hak yemekten sorguya çekildiğinde kimse beni göstermesin diye.oku yazdıklarımı ne kadar gereksz olduğunu ve gelinlik sünnetlikle hiçbir zaman bir olamayacağını