Okumama gerek yok benim fikirlerimde bu göre de bu. Zaten ikisi bir olmaz ama.. Tabi internet ortamında ücretsiz olduğu sürece bazı kişilere anlatmak imkansız oluyor. Ben üstüme düşeni yaparım yarın öte tarafta hak yemekten sorguya çekildiğinde kimse beni göstermesin diye.tam olarak okumamışsın iyi oku asıl orijinal aldığın için onlara yardım ve yataklıktan sorguya çekilirsin
tamam güzel kardeşim
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128169) ~ 11 Ağustos 2012 00:31
Ghost Recon: Future Soldier Sorunlar Yaşıyorum
Evet doğru adamın hakkını ödediğim için çekilirim, malını çaldığım için çekilmem doğru. Madem onlar hrıstiyan, Müslüman katlediyor o zaman adamların ürününü korsan olarakta kullanmayın. İşinize geldiği gibi Müslümanlık taslamayın lütfen. Hak, emek, kul hakkı vs. şeyler ne onları öğrenin, hrıstiyan diye geçiştirdiklerinizinde Allah(CC)'ın yarattığı kullar olduğunu hatırlayın.tam olarak okumamışsın iyi oku asıl orijinal aldığın için onlara yardım ve yataklıktan sorguya çekilirsin
tamam güzel kardeşim
Siz korsan oyunlarla single player oynayıp "Forever Alone" olmaya devam edin... Beni bağlamaz ne de olsa.
Evet doğru adamın hakkını ödediğim için çekilirim, malını çaldığım için çekilmem doğru. Madem onlar hrıstiyan, Müslüman katlediyor o zaman adamların ürününü korsan olarakta kullanmayın. İşinize geldiği gibi Müslümanlık taslamayın lütfen. Hak, emek, kul hakkı vs. şeyler ne onları öğrenin, hrıstiyan diye geçiştirdiklerinizinde Allah(CC)'ın yarattığı kullar olduğunu hatırlayın.multiplayer kırılan oyunlarda varSiz korsan oyunlarla single player oynayıp "Forever Alone" olmaya devam edin... Beni bağlamaz ne de olsa.
Bıkmadınızmı origin/korsan kavgasından yaf :/
multiplayer kırılan oyunlardaUnranked oynanıyor gördüklerim. :) Ranked oynanmıyor.. Her türlü bahane bulunuyor zaten ucuz olan şeyi almak için. Hadi onu geçtim dediğim gibi işin içinde emek var. Gayrimüslim, kafir bile olsa o kişinin malını hile almak her ne olursa olsun haramdır madem dini kattık işin içine ki kafirlerin kul hakkını geri ödemek müslümandan daha zordur. İsterseniz araştırın, sorun.
Oyun almayıda alışveriş yapmak gibi görün, yediğiniz yemeği marketten çalmıyorsunuz ya ? Çıkınca değil 1-2 ay sonra alırsınız olur biter pahalı vs. dersenizde bir şeyin üreticisi ona ne fiyat biçerse biçsin onu almak onun hakkıdır. O oyunlar bedavaya yapılmıyor, dünya kadar vergi ödüyor onlarda. Bir yerlerden masraflarını çıkarmaları lazım. Neyse daha fazla bir şey demeyeceğim ben ne desem boş, herkes inandığı gibi hareket etsin öyle veya böyle bi' gün anlar herkes hakikati.
Hakikaten saptırmayın konuyu amacından.
Yeni gelen 1.4 Update de yanında hiçbir yenilik getirmedi. Geçmiş olsun :)
Şu an oyunun ortalarına geldim denilebilir 520 mx ile kasma sorunu yaşamdım , medium ayarda 1366x768 dx 11 vsnyc açık , uptede hiç yapmadım son bölümlere doğru kasıyormuş galiba .
Ben 1280x1024 ve tüm ayarlar kapalı şekilde GT 650M ile oynuyorum kimseye göstermeden :D
Adamlar ülkelerinde 15 dolara sattıkları oyunları burada 180 tl ye satıp kazandıkları paralarla müslümanları katlediyor(ne alaka diyeceksin ama teröristlere para bir şekilde gidiyor sonuçta).Tamam kul hakkı ama nereye kadar.Ben adama müslümanları katletsin diye mi 180 tl vereceğim.Crysis 2 aldım orjinal 40 TLye.Paranın nereye gittiğimden eminim ve dibine kadar rahatım.Batılıları bu kadar düşünmeyin çünkü onlar sizleri hiç düşünmüyor.Unranked oynanıyor gördüklerim. :) Ranked oynanmıyor.. Her türlü bahane bulunuyor zaten ucuz olan şeyi almak için. Hadi onu geçtim dediğim gibi işin içinde emek var. Gayrimüslim, kafir bile olsa o kişinin malını hile almak her ne olursa olsun haramdır madem dini kattık işin içine ki kafirlerin kul hakkını geri ödemek müslümandan daha zordur. İsterseniz araştırın, sorun.
Oyun almayıda alışveriş yapmak gibi görün, yediğiniz yemeği marketten çalmıyorsunuz ya ? Çıkınca değil 1-2 ay sonra alırsınız olur biter pahalı vs. dersenizde bir şeyin üreticisi ona ne fiyat biçerse biçsin onu almak onun hakkıdır. O oyunlar bedavaya yapılmıyor, dünya kadar vergi ödüyor onlarda. Bir yerlerden masraflarını çıkarmaları lazım. Neyse daha fazla bir şey demeyeceğim ben ne desem boş, herkes inandığı gibi hareket etsin öyle veya böyle bi' gün anlar herkes hakikati.
Hiç kusura bakmayın ama % 70 inin vergi olduğu bir oyunda kul hakkı v.s. demeyin , yurt dışında adam 25 dolara satın alıyor biz ise 150 200 tl nerede bunun kul hakkı ?
Hiç kusura bakmayın ama % 70 inin vergi olduğu bir oyunda kul hakkı v.s. demeyin , yurt dışında adam 25 dolara satın alıyor biz ise 150 200 tl nerede bunun kul hakkı ?Vergiden, kurdan dolayı olan artış ülkeye göre değişir. Yapımcısının hakkı olan bi' para var aa orada 5 lira burada 10 lira bu adamın hakkı yok diye bir şey olmuyor. Sonuçta o adamın malı bu, kim olursa olsun malını hile ele geçirmek hak işine girer tabi. Bu ülkedeki vergiden yüksek fiyata oyun olunca ben ne desem boş. Madem orjinal almak istiyorsunuz ama pahalı geliyor öyleyse dijital sürümlerini alın herkesle aynı parayı ödeyin bu kadar basit.
O zaman ben tb'larca günah işledim .
Ben zaten biraz önce oyunu sildim. 20 FPS alırken bitmiyor ki oyun :D İkiz kulelerin yıkılma videosunu da geçtikten sonra tekrar Rusya'ya gidince dayanamayıp sildim.
Bende de kasmalar başladı , low da oynuyorum şimdi
Hayır zaten anca sp açar benim kasa bu oyunu.MP oynayamayacaksam ne işime yarar orjinal.Vergiden, kurdan dolayı olan artış ülkeye göre değişir. Yapımcısının hakkı olan bi' para var aa orada 5 lira burada 10 lira bu adamın hakkı yok diye bir şey olmuyor. Sonuçta o adamın malı bu, kim olursa olsun malını hile ele geçirmek hak işine girer tabi. Bu ülkedeki vergiden yüksek fiyata oyun olunca ben ne desem boş. Madem orjinal almak istiyorsunuz ama pahalı geliyor öyleyse dijital sürümlerini alın herkesle aynı parayı ödeyin bu kadar basit.
----------------BEN OYUNU ORJİNAL ALDIM ARKADAŞLAR-----------------
ARKADAŞLAR OYUNU BUGÜN İNDİRDİM BAKTIM AÇTIM KASIYODU
HER TÜRLÜ AYARI DENEDİM LOWDA BİLE 20-25 FPS
HİGDA 10-15 FPS
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
EKRAN KARTI: AMD Radeon HD 7650M 2Gb
RAM:6Gb
İŞLEMCİ: İ5 2.60GHz 4 çekirdek
İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 10 Pro
DİRECTX SÜRÜMÜ: Dx11
Arkadaşlar çözüm bulamazsak oyunu iade edeceğim lütfen hemen cevap verin
Bu arada arkadaşlar bende Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist de var orjinal ve onda highda 35-40 FPS alıyorum 0 kasma oynuyorum bence oyunda problem var