160 gb samsung hardiskim var.bu harddiski aldıktan sonra xp kurarken sata sürücüsünü yükledikten sonra kuruluma devam ediyor ve restarttan sonra kurulumun 37. dakikasında Yazılım yüklemesi başlığı altında şu uyarı geliyo... Windows xp ile uyumluluğunu doğrulamak için windows logo sınamasından geçmedi.bu yazılımın yüklenmesine devam etmek sistemizinizn çalışmasını bozar vs..gerisini biliyrsunuz işte...ama neyi sınamadan geçiremiyoo hiç bi açıklama yok devam et diyorum ve yüklemeye devam ediyor.....bir keresinde yüklemeyi durdur dedim windowsu kurdu sonra driverları ve sık kullandığım programları yüklüyordum 2 tane programı üst üste kurmayı denesem kitleniyo restart çekiyo ve başlayınca sistem ciddi bi hatadan kurtarıldı diyor..fikri olan lütfen yazsın.....şimdiden teşekkürler...
2) bir de bilgisayar yeniden başlarken scandisk yapıyor....her başladığında yapıyor...hatalı filan da kapatmıyorum....format attım tekrar sp2 li yükledim ama 10 kere bilgisayarı açıyorsam 8 inde scandisk yapıyor...yardımlarınızı bekliyorum...