gıcık olduğunuz kişinin pc sinde administrator oturumunu açın çalıstıra lusrmgr.msc yazın ve admin hesabı ve guest hariç diğer sınırlı ve yönetici hesaplarını silin en son admin hesabına sağ tıklayıp hesabı devre dısı bırakın sonra admin oturumunu kapatıp guest oturumunu açın tüm bunları yapınca artık gıcık olduğunuz kişi guest hesabından baska bir hesap kullanamayacak bu sorunu düzeltmenin 2 yolu var 1- sistemi onarma 2- format
gıcık olduğunuz birine yapın
- 1
- 2
koçum seni tenhada sıkıştırmasın o eleman sonra su katılmamış zeka :D
Sistem onarmayla nasıl yapıyorsun merak ettim anlat bakalım.kurtarma konsolundan onarma yapmak istersen admin hesabını ister ama ilk çıkan ekranda enterlayıp f8 le sözleşmeyi kabul ettikten sonra onar dersen admin yetkisi istemez
Benim bildiğim sistem onaracağın zaman admin hesabı istiyordu sende kapalı olan hesabı nasıl açacaksın.ben açamamıştım mecburen formatı çaktım. Öğrenelim istedim.
bu yöntemi kendi pc emde denedim tabi deep freeze olduğu için reset atmam yeterli olduSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 23 Kasım 2009 18:22
su katılmamış zeka...
sana yakın olmayan kim teslim etcek bilgisayarını.
sana bilgisayarını teslim ediyorsa zaten sen onun ya arkadaşısın yada dostu...
ama senin başlıkta yazıyorki; gıcık olduğunuz birine yapın.
padişahın önüne bir adam çıkartmışlar.. adam ben 4 adım mesafeden dikiş iğnesine ip geçiririm deyince padişah yap bakalım demiş...
adam şıp ipi bir atmış dikiş iğnesinin deliğinden geçirmiş.
padişah yaverine yada her ne ise dönüp arkadaşa 40 altın verin daha sonrada 40 değnek sopa atın demiş.
bundan sonra BOŞŞŞŞ işlerle uğraşmasın.
seninkiside aynen uyuyor bu hikayeye..
ya kardesim adamın pc sine illa oturmana gerek yokki trojan veya teamviemerle baglanıpta yapabilirsin bunları
Nelere Kaldık Hey Allah'ım... Heh.. Siz Teknolojiyi Kaç yıl geriden takip ediyorsunuz?
- 1
- 2