Arkadaşlar:Benim Gigabyte X58 Extreme bir anakartım var.Anakartın led lambaları,Oyuna girince Önce küçük yeşil lamba,sonra kırmızı lambalar yanıyor.Oyunlarda sorun yok.oyundan çıkınca sönüyor.Bu normalmidir?.acaba sisteme virüsmü girdi.Kullandığım antivirüs,Norton 360/3.0(Orjinal).Sistemi tam sistem taramasından geçirdim virüse rastlanmadı.Acaba voltaj'mı yetmiyor.Psu 650 Wat/Kasa,Cooler Master Cm 690/İşletim sistemim Windows 7 Home Premimum 64 Bit.Yardım ederseniz memlun olurum.Şimdiden Teşekkürler...
Gigabayt X58 Extreme LED Lambaları
bilgisayarına su kaçmış kartalca canavarıyla bi tarat: )
Lambaların yanması ile virüsün alakası yoktur. Anakartta da sorun var diyemeyiz. Anlattığın duruma göre.
Oyuna girdiğinde HDD daha çok çalışmaya başlar ve Işıkların yanması normaldir.
Benim Ankartımda Gigabyte 790xt-UD4p Benimkinde de sarı ışık arada yanar söner.
Örneğin; Antivirüs ile sistemi tarattığımda da yanıyor. Ve büyük arşivlerden dosya çıkardığımda vs.
Bendede bilgisayar zorlandığında sarı ışık yanıyor sıkılıyorum :D
Gigabyte'ın kendi sitesinden anakartın özelliklerini okudum lambalar sorun olduğunda yanar diyor.Bencede bir sorun yok.Ama pek anlamadım.
dert etmene gerek yok o ledler işlemcinin ne kadar yük altında çalıştığına dair bir gösterge görevi görüyor şu an hatırlamıyorum ama anakrt ile yüklediğin yardımcı bir program var ondan kaynaklanıyor o programı tam olarak kaldır oradaki ledlerin yanmadığını sadece makinan açılırken yandığını göreceksin (o program sanırım piston şeklinde simgelerle gösteriliyordu)