Selam arkadaşlar benim bir problemim var bilen arkadaşların tecrübe ve bilgisine ihtiyacım var...
-Benim pc'de GA-81945GZME-RH anakartım,1,5 rem var ekran kartımda 256 asus ben bunu 512 ye çıkartmak almak istiyorum yanlış yapmak istemiyorum bu yüzden bilgilerinize ihtiyacım var
bütçem de 120ytl ola bilir,önerilerinizi bekliyorum...Şimdiden ilgilenen arkadaşlara tşk ler edeiyorum kalın sağlıcakla......
GIGABYTE EKRAN KARTI..
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd50520
bu kart işini görür saygılar.
alakan için tşk ederim kardeşim...emeğin için sağol hemen bakacağım...
bence biraz bekle aynı paraya bu karttan çok daha verimli olacak olan ati4670 çıkıyor. bence onu almalısın. aynı fiyatta olacak ve bu karttan en az %50 performanslı olacak. hemde çok az güç çekip az ısınacak. bence 2-3 hafta bekle dediğim kartın piyasaya girmesini bekle.
ayrıca sistem bileşenlerin ve özellikle güç kaynağı(psu) ne? özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
eğer google dan aratıp incelemelerine bakarsan kartın ati 3850 ile denk olduğunu ve 50w kadar daha az güç çektiğini görürsün. eğer sistemin ve güç kaynağın çok iyi değilse en mantıklı çözüm ati4670 olur. incelemeler 3dguru ve anand-tech sitelerinde vardı. o sitelerden bir bak.
ve kesinlikle kartın gelmesini bekle.