beyler sizce gigabyte ga-990fxa-ud5 nasıl bir kart o.c potansiyeli nasıl tüm yorumlarınız bekliyom
Gigabyte ga-990fxa-ud5
En az 5 tane PWM fan girişi var.
We're still holding our breath for Bulldozer FX CPUs from AMD, but the AM3+ boards that will support them are already available.
Gigabyte's GA-990FXA-UD5 packs a whole lot of I/O onto the PCB, and features the hottest of the AM3+ northbridge chipsets in the 990FX. We're talking 3-way AMD Crossfire AND 3-way NVIDIA SLI support, 4x USB 3.0 ports and 14x USB 2.0 ports, eight total SATA 6Gbps ports, and of course support for the forthcoming FX series of CPUs.
GIGABYTE GA-990FXA-UD5 @ Newegg:
- Credits -
Camera: Danny
Editing: Kyle
Motherboard Ogling: Paul
Producer: Mr. Lam
asus m5a-990x evo al hayatının deneyimine yatırmış olursun en azından gigabyte msı laf atmadan önce en az 1 milyon kere düşün. onun 990xa-ud3 modeli var daha bu kart kadar stabil olan ürün görmedim desem yeridir gözüm kapalı gelen tüm amd işlemcilerini overclock edebilirim ama asus asrock palit bunlarda overclock' un o su bile yok. ayrıca stabilde çalışmıyor sürekli tospa gibi asus kullanınca sistem.
Ustam kusura bakma hata bende 4 fan girişi var bu anakartda fakat molex den fan çıkış kablosu yok mu güç kaynağında?
Kasa nedir? Yukardaki fan kaç mm? Molex den fan ekleyebilirsin:
tmm halleddim kar güzel bir kart o.c potansiyeli gerçekten daha iyi bundan önceki sistemimde i5 3570k vardı fatal1ty an akrtım ile 4.8 getire bildim fx 8320yide gerçekten iyi yapmışlar 4.5 getirdim boşta iken işlemci sıcaklığı 11 derecelere bile düşüyor oyun oynarken max 44 e çıkıyor gerçekden amdnin bu yeni fx sersiini o.c potansiyeli gerçekten iyi olmuş bu gigabyte gerçekten iyi ama bios son derece felekat kötü bunu bios güncellemesi ile 3D bios yapsalar güzel olur ama
beyler ben core temp i kurdum ama görüntü böyle oluyor çekirdek sıcaklıklarını göremiyorum bunu nasıl düzeltecem
Boşver sen o programı. HW Monitör Pro kur.
arkadaş bu nasıl iş işlemciyi fx 8130 yazıyor sıcaklık değerleride doğrumu pek inanamadım ama
Doğrudur merak etme. Benim de 32 derece zaten ortalama.
Gerek var mı? Zaten sağ altta min ve max ortalama değerleri de yazıyor.
beyler ben core temp i kurdum ama görüntü böyle oluyor çekirdek sıcaklıklarını göremiyorum bunu nasıl düzeltecemCore temp ayarlarından değiştirebilirsin. Son_Goku'nun dediği gibi sorun yok sıcaklıklarda, taskbarda gösteriyor. Tatmin etmez ise sonuçlar, Real Temp indir ordan bak: 3.70 versiyonu.http://uk1-dl.techpowerup.com/SysInfo/Real_Temp/RealTemp_370.zip
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 04 Şubat 2013 09:01