Gigabyte GA-MA78G-DS3H
- 1
- 2
Soruma cevap alamadım arkadaşlar ?
evet am2 ve am3 güncel bütün işlemcileri takabilirsin
bütçen ne kadar
260 TL Civarı bu arada ahmet hocam psu aldım 750 watt high power
tşk ederim high power sen tavsiye ederken aklımda kalmış
vatanda çalışan birisi bana gigabyte anakartların Am3 uyum sorunu olduğunu benim anakartımın o işlemcileri desteklemiceğini belirtti. sizce doğrumu ahmet hocam ?
http://www.gigabyte.com.tr/produ ... -ma78g-ds3h_10.html
f6 bıosu ile destekliyor, ama o arkadaş neye dayanarak böyle dedi onu bilemem.
şimdi ben bu anakarta hangi amd işlemcileri takabilirim liste şeklinde verebilir misiniz hangileri olduğunu?
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMCPU&br=AMD
en sonda N/A yazanlar hariç hepsi oluyor.
efekeremşimdi ben bu anakarta hangi amd işlemcileri takabilirim liste şeklinde verebilir misiniz hangileri olduğunu?Phenom II SerisiX2 x545
X2 z550X3 720
X3 710
X3 700e
X3 705e
X3 z740
X3 z715
X3 x720X4 920
X4 940
X4 810
X4 925
X4 910
X4 805
X4 945
X4 955
X4 900e
X4 905e
X4 x945
X4 x820Athlon II Serisi
X2 x250
X2 x245
X2 x240X3 400e
X3 405eX4 600e
X4 605eSon Düzenleme: sunuy_555555 ~ 20 Haziran 2009 16:50
Sempron Athlon ve Athlon X2-FX bu eski işlemcileride takabilirsin
ahmet hocam bu f2 f6 bunlar ne demek olur onları anlamadım ?
yani o işlemciyi f2 yazıyorsa f2 bıosu f6 yazıyorsa f6 bıosu ile destekliyor demek,
everest ile bakarsın senin bıos f2 mi f3 mü olmazsa bıos güncelleme gerekebilir o f6 yazanlar için.
tmm ben bir bakayım ahmet hocam tşk ederm saol.
ben bios güncellicem ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz? gigabyte anakartım var ga-ma78g-ds3h ben biosları buldum Fb Fc diye ama nasıl update yapıcam ?
http://www.gigabyte.com.tw/Suppo ... e=Utility&FileID=52
bu proğramı indirip kur,
sonra burdan indirdiğin f6 bıosunu zip ten çıkart ve c/proğram filese kurulan gıgabyte klasöründeki bıos run exe yi çalıştırıp zipten çıkartığın bıos dosyasını göstermen yeterli 30 saniye bilemedin 1 dakika içinde işlem biter ve sistemi yeniden başlattın mı olay tamamdır.
Tşk ederim ahmet hocam yalnız vatan bilgisayardan teknisyen arkadaşlardan birine sordum bios update ile çalışmaz dedi o işlemciler boşuna uğraşma dedi nasıl olucak peki ? sizce update olursa işlemci çalışır mı ?
bide ahmet hocam bendeki anakart
bu biosları olan resiminden tanıdım.
Gıgabyte çalışır diyor vatandaki eleman çalışmaz diyor:)
geçen vatana gitmiştim acer'ın yeni çıkan bir monitörünü sordum eleman öyle bir model yok diyor;)
bende anlattım kendisine öyle bir modelin olduğunu ancak bundan kendisinin haberi olmadığını
sen hangi işlemciyi almayı düşünüyorsun?
efekeremTşk ederim ahmet hocam yalnız vatan bilgisayardan teknisyen arkadaşlardan birine sordum bios update ile çalışmaz dedi o işlemciler boşuna uğraşma dedi nasıl olucak peki ? sizce update olursa işlemci çalışır mı ?sendeki rev 2 mi?bide ahmet hocam bendeki anakart
bu biosları olan resiminden tanıdım.
evet rev 2.0 olanı bendeki ben phenom II X4 modellerinden birini almak istiyorum.
Güncellemeden direk alabilir miyim FA olanları?
- 1
- 2