GIGABYTE P31-DS3L Bearlake FSB 1333MHz DDR2 LGA775 ANAKART
Bu anakartın pci 2.0 desteği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.Bilenler yardım ederse sevinirim.
GIGABYTE P31-DS3L Bearlake FSB 1333MHz DDR2 LGA775 ANAKART
Bu anakartın pci 2.0 desteği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.Bilenler yardım ederse sevinirim.
X38,790,770 ve 780i yongalarında vardı sanırsam 2.0
blackhawkmilan31X38,790,770 ve 780i yongalarında vardı sanırsam 2.çok doğru
Peki iyi bir anakart mı bu ?
pek sayılmaz....p35 yongalı alırsan gelecek açısından daha yararlı olur....
p35 göre ne dezavantajları var peki?
daha yeni olduğundan bende olayı öneriyorlar ve daha iyi P31 e göre
bu arada anakartının fiyatı ne kadaR?
Tamam sağol.
Peki benim dediğim anakartın ne gibi dezavantajı var ?
P31
Fiyatı özelliklerine göre pahalı
Anladım
p31 de 8600 gt ekran kartları çalışır mı ?
Çalıştırırmış.Teşekkürler yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için
bir şey değil sorunlarınızda ve sorularınnızda biz burdayız ...
Hangi işlemciyi kullanacaksın ?
p35 platinum al keyfine doyma
dual core e2180 düşünüyorum şimdilik.
Eğer e6850 falan deseydin "yuh" demeyi düşünüyordum.
En azından C2D ailesine bile sayılmayan bir işlemci seçmişsin.Bu kartta yani tam bu işlemciye layık bir kart.Ekran kartı da öyle.Kısaca orta seviye bir sistem.Darboğazda yok! Güle güle kullan
blackhawkmilan31Eğer e6850 falan deseydin "yuh" demeyi düşünüyordum.e6850 çalışmaz mı kiEn azından C2D ailesine bile sayılmayan bir işlemci seçmişsin.Bu kartta yani tam bu işlemciye layık bir kart.Ekran kartı da öyle.Kısaca orta seviye bir sistem.Darboğazda yok! Güle güle
Demek istediğimi anlatamadım sanırım.Çalıştırır...
Demek istediğim konunun başından beri arkadaşlar P35 yongalı kart önermek istiyorlar.
Bende en azından P35 Neo-F almanı öneririm.Belki ileride bir upgrade falan yaparsan yine sen karlı çıkarsın.Ayrıca zaten P31 diğer eski intel yongaları ile aynı performansı veriyor.P35 ile en belirgin farkıda ICH7 kullanıyor olması...
Üstelik kalkıp bir 8800gt takarsan bu bilgisayara sistem darboğaz yapar.Gerçi 8800gt darboğaz yapsa ne kadar performans kaybeder orası tartışma konusu
Anladım Dostum.p35 düşünüyorum bende artık işlemciyide e4500 bu kadar cıkabiliyorum şimdilik.
GIGABYTE P35-DS3L Bearlake ICH9R PCI-E x16 FSB 1333MHz DDR2 SOKET 775 ANAKART
bunu alsam nasıl peki?
Olabilir,güzel kart