Ben Daha dün asus t 231 kasa aldım.kasanın arkasında 2 tane fan var.Anakartta bir tane Fan yeri var, cpu'dan başka.O birine taktık çalışmadı .anakartın sorunlu olduğunu söylediler.Benim önceki kasam codegende ,fan güç kablolarına bağlanıyordu bunlar öyle değil.Bu fanlarıda öyle yapabiliriz dediler fakat boşuna harap etmeye gerek yok kabloları zaten işlemcin celeron dediler.Bu fanları nasıl çalıştırabilirim.Birde bu kasanın önünde ses,usb çıkışları var bunları nasıl yapabilirim?
Gigabyte ve Kasa
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.anakartın üzerinde gerekli soketler vardır bunları anakartının kullanım klavuzundan edinebilirsin. kasa asus şu köşeleri yuvarlak önü hafif oluklu olan dimi önde firewire falan var eğer oysa bende de ondan var
evet birde ses çıkışlarını nasıl yaparım.fanlarda çalışmıyor
ses girişlerinin eğer varsa kasanın içinde öndeki ses girişlerine bağlı jakları vardır bunları kasanın arkasından çıkarıp arka taraftaki ses girilerine takabilirsin ama pek fark etmiyor sadece kolaylık sağlar
fanlarında hiçbirimi çalışmıyor?
nasılyani bana ses için kablo verilmedi.
fanlardan iki tane var.banim anakartta bir tane çıkış var.bir tanesini takabiliyorum.o da çalışmıyor
PEK KASANIN İÇİNDEDE JAKLI KABLOLAR YOKMU ÖNDEKİ SESGİRİŞLERİNE BAĞLI YOKSA DEMEKKİ KOYMAMIŞLAR AMA DEDİĞİM GİBİ PEK BİŞ ŞEY FARKETMEZ ÖNDEN BAĞLANSAYDIM SES İÇİN KOLAYLIK OLURDU AMA ÇİRKİNLİK OLUŞURDU BAKTIĞIN ZAMAN ÖNDE KABLOLAR FİLAN BU ARADA FANLARLA İLGİLE BİR ŞEY DİYEMİCEM SORUNUNU ÇÖZEMDİM BİDE USB LERİ HALLETTİNMİ?
Bırak önleri ya birşeye yaramaz...Arkalar neyine yetmiyo...Ayrıca senin fanların devir sensörlü..yani3-pinlik fanlar bunları bağlamak için www.dijitalcenter.com adresinde 3pinlik fanları güçkaynağı çıkışına bğlamak için kablo var araştır ve satın al...İstersen de kabloları kes Siyah ve kırmızı olanı güç kaynağı kablolarına tak...
Diablo sen başka mesaj atma yada at sonra sil:))) nedenmi sayı sana çok yakışmış bkz.bir mesaj yukarı to diablo...
bir tane usb yavarlatılmış kablo ve ona üstünde yuvarlatılmamış kablolar var.usb'lerin bir tanesini bağladım yani iki tane usb bağlı
usb konusunda dediğim gibi verdiğim adrese bak