evet arkadaslar gigabyte anakartları win7 sürücüleri vermeye basladimi onu öğrenmek istiyorum
gigabyte win 7 sürücüleri
hangi modeli ve ne sürücüsünü kastettiğini yazarsan iyi olur, o şekilde bakabiliriz.
maalesef senin anakartın win7 sürücüleri yok. ama vista sürücüleri genelde 7'de de çalışıyor, deneyebilirsin:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2407&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os
Bende gigabyte kullanıyorum. Ama gigabyte'ın sitesinden şu anda herhangi bir sürücü kurmuyorum sisteme. Windows 7 ile performans sorunu yaşamak istemiyorum. Çünkü sürücü tarihleri hep eskilerde. Mesela anakart chipset sürücüsü 2009 ocak ayından kalma. Windows sürücüleri daha güncel kalıyo yanında.
Merhabalar öncelikle win7 reel bir sürüm değildir.Bu yüzden donanım ve yazılım uyumluğu bölgesinde win7 yi belirtmeyebilir.Bu yüzden sizde vista uyumlu donanım ve yazılımları deneyiniz
bende vista 32bit sürücü kurmayacalistigimda kabul etmiyor
sedat3705bende vista 32bit sürücü kurmayacalistigimda kabulonları kabul etmiyorsa windows update üzerinden arama yaptır, büyük ihtimal sürücülerini ordan bulur 7.
diğer anakartlarda durum ne (asus msi.....) onlarda win7 driverları var mı? yani bu sorun sadece gigabyteta mı? bende gigabyte kullanıyorum ama bende bi sorun olmadı ses kartı ethernet kartı falan hepsini tanıdı ama ben her zaman driver kurmaktan yanıyım OS tanısa bile