Arkadaslar bende ttnet var simdi fatura geldiginde yada istedigimizde girilen siteleri gorebiliyormuyuz?e-faturada oyle birsey oldugunu duydumda
girdigimiz siteler gozukuyor mu?
ttnet te öyle bir uygulama olmadıgunu sanmıyorum.ama diğer internet sağlayıcılarının birinde oldugunu duymuştum..
not: eğer çıkmasını istemiyorsanız sitenin başına www. koymayın
örnek chip.com.tr
tabi yaninda kac mb oldugu ile beraber degil mi?
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayrıntılı olarak sadece ne zaman ne kadar download ve upload yapıldığı yazar. Diğer gibi girdiğiniz sitelerin ayrıntılı olarak gelmesi biraz zor gibi.
eger boyle bir faturasi olan varsa tarayip koyabilirmi bizimde kesin bi bilgimiz olsun?
Arkadaşlar yok tabiki öyle bişi :) ayrıntılı internet faturası olurmu hiç :)
Ama ne yaptıgınız herzaman kayıtlıdır bunu asla unutmayın ne kullanırsanız kullanın adsl hattı tek bir hat olduğu için tüm işlemleriniz kontrol edilebilir.
hayda birisi var diyor birisi yok diyor buna kesin bir sonuc getirebilecek olan var mi?arayip soran veya boyle bir faturaya sahip olan
Spider909hayda birisi var diyor birisi yok diyor buna kesin bir sonuc getirebilecek olan var mi?arayip soran veya boyle bir faturaya sahipbenim bir arkadaşıma böyle faturalar geliyordu.hangi servisi kullandıgını bilmiyorum ama ..
Spider909hayda birisi var diyor birisi yok diyor buna kesin bir sonuc getirebilecek olan var mi?YOK..
Ama sen de hesap veremeyeceğin, açıklayamayacağın sitelere girme.. =)
ttnet var bende hmm emin misiniz
nasıl yaa şimdi ay içerisinde atıyorum 5.000 farklı internet sitesine girdim eğer istersem bu girdiğim 5.000 site faturada gösterecek mi ? fatura gerçektende kabarık gelir o zaman xD xD
öyle bişey yokdur yaa ben e-fatura kullanıyorum ondada öyle bişey yok. fakat ayrıntılarda download/upload/giriş-çıkış saatleri/bağlı kaldığı süre var .
peki istersem telefon la arayip sorup en cok download nerden gelmis diye ogrenebilirmiyim?
hangi tarihde kaç byte indirdiğini gösteriyor. Örneğin tarih: 27.06.2009 saat: 21:50 15489632174byte indirilmiş.
Ttnet buna benzer bir dökümü fatura ile birlikte yolladığını biliyorum.
Tarih
Saat
Süre
Kullanım miktarı (byte)
gibi dökümler yer almakta..
bu dökümler ben kotalı tarifedeyken geliyordu. sınırsıza geçtikten sonra sadece fatura geldi. dökümlerde kaptan 33ün dediği gibi tarih saat süresi ,(bağlantı başlangıç-bitiş süresi) ve kullanım miktarı geliyordu. öyle girdiğiniz sitelerin ip lerini ya da dogrudan adlarını veren bir bilgi bulunmuyordu. öyle birşey olmaz da zaten merak etme :)
yha ben öle olsaydı çok korktum.e-fatura fln denedim bulamadım demekki yok arkadaşların dedine göre.tşkkür ederim herkeze ama en özqüre
arkadaşlar ben yurtta kalıyorum yurtta kablosuz modem var nete ordan giriyoruz yurttan girdiğimiz siteleri görüyorlar mı görüyorlarsa bunu engellemenin bir yolu var mı
İlk defa burada duyuyorum böyle bir şey tabiki ttnet bizim hangi ip'lere bağlandığımızı biliyor fakat bilinen şey orda kalıyor faturaya aktarılacağını sanmıyorum'ki bu bir çok kişiyi çok zor durumlara sokabilir.bende yeni adsl bağlattım sayılır böle bi konu açmayı planlıyorum arkadaşa teşekkürlerÖzeliklede evlileri
Son Düzenleme: DuaLCore ~ 02 Kasım 2010 16:04