Arkadaşalr c diskinde documents and setting klasöründe bazı kullanıcı klasörlerine erişilemiyor. Tıklayınca açılmıyor yada silinemiyor. Erişim engellendi diye bi hata mesajı geliyor bunları nasıl açabilirim bilen war mı?
Girilemeyen klasör
Dosya isimlerini verebilirmisiniz ? ayrıca bilgisayarda kaç kullanıcı hesabı var ve işletim sisteminiz ne ?
3 hesap war. xp kullanıyorum. c de documents and setting klasöründe mesela pc klasörüne tıkladıgım zaman erişim engellendi diyor klasöre giremiyorum yada o klasörü silemiyorum. Yani dosya degil klasör açılmıyor
documents and setting dosyaları kullanıcı dosyalarını içerir. Bu dosylar kullanıcı hesaplarına özel korumalıdır ve böyle bir durumla karşılaşmanız doğal. Eğer sizin hesabınız yönetici hesabı ise dosya üzerinde sağ tıklayıp özellikler- güvenlk sekmesinden düzenle seçeneğini tıklayıp sizin hesabı isminizi seçtikten sonra alt kısımdaki tam denetim kısmını izin ver seçeneğini seçip kaydederseniz tüm haklara sahip lur ve dosya üzerinde istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Küçük bir not bu işlemleri yapabilmeniz için dosyanın ait olduğu kullanıcı dosyaları şifrelememiş olması gerekmektedir.