Polemik olsun istemem ama iğnelediğin her kelimeye cvp hakkım olur heralde. exe = virüs benzetmesini genelde sevgilisinden interneti yeni öğrenmiş ve sıkı sıkı uyarılmış bayanlar veya o tarzda erkekler yapar. Demek ki bilir bilmez konuşmamak gerekirmiş şu hayatta. Bak adam indirmiş kullanmış bile. Senin bakmadan virüs yaygarası yaptığın o dosyanın içinde (exe olan) iki tane jpg uzantılı resim ile bir tane uzantısı bile olmayan sadece not defteri ile açıldığında içindeki yazılar görülebilen hosts dosyası var. Bundan pcne virüs bulaşırsa gel ben sana 10 tane en kralından pc alacam. Ayrıca sen ağzı bozuk insan görmemişsin. Bunu söylerken de kendi ağzının bozuk olduğunu herkes gördü bile. Hanımın kim olduğunu ve kimin ağzını toplaması gerektiğini kendin de çok iyi biliyorsun. Ayrıca hanımsın demedim hanım hanım nette dolaş dedim. Üstüne alınmasana bi kere. "Dosyanı bilir bilmeden virüslüdür diye yaygara yaptım ama değilmiş. Özür dilerim" demen gerekirken zeytin yağına taş çıkartmaya devam et. Bu sana son msjdır çünkü konu saptı... Msjları tekrar oku ve ikimizin seviyesini de bir ölç istersen. Bye...
Ayrıca o dosyanın içindeki dns adresi sadece youtube'u halletmiyor. Ayrıca google earth, picasaweb gibi sayfalar da geçtiğimiz hafta yasaklandı. Bunların serverlarını herkes bilip de açamaz. lht1.google.com diye bir adres duymamışsındır. Ama google'a yüklediğin resim oralarda saklanır. Web albümlerini sıkça kullanan insanların google servislerini sonuna kadar kullanan insanların işine yarayacak. Daha eksiği var tabi. Giremediğim site oldukça açıp dosyayı güncelliyorum...