arkadaslar biraz önce bi sayfa yapıştı bi türlü kurtulamadım sanırım bi spyware yedim:(
denediklerim,
hkey... main anahtrından start pageyi degistiriyorum olmuyo
ie nin sayfasından adresi yazıyorum giris sayfası yap diyorum olmuyo(
bisey daha vardı
hkey current/softvare/policies.. ie/control panel ordaki degeri degistiriyoduk ama nasıldı unuttum bendeki aynen şöyle yazıyor
homepage reg_dword 0x00000001(1)
bu degeri ben o olarak mı yapıcam
yada cözüm lütfennn
GİRİŞ SAYFASI NI DEĞİSTİREMİYORUM:((
Start Page'i güvenli modda değiştirmeyi deneyin ve güvenlik taramasından geçirin sisteminizi.
malwarebytes ile ya da spybot s&d ile ya da ad-aware ya da başka bir 'güncel' anti-spy yazılımı ile taratmanızı öneririm..
arkadaslar su an pc de antivirüs programı yok en basit hangisidir sistemi zorlamayan benim kolayca kurup calıstabilecegim ve bu sorunu kökten cözecek bi program önerirseniz artı indirme linki de lütfen
Sistemi hijackthis programı ile fixleyip sorunu çözebilirsiniz.
merve_mervearkadaslar su an pc de antivirüs programı yok en basit hangisidir sistemi zorlamayan benim kolayca kurup calıstabilecegim ve bu sorunu kökten cözecek bi program önerirseniz artı indirme linki de lüAvira : ücretsiz
Kaspersky i.s
güvenli modda acıp degistirdim pageyi ama yine olmadı
avirayı indirdim acmıyor
bide kaspersky bi deneyewyim
veya ie yi kaldırıp yeniden kursam o çözermi sorunu?
başlat>çalıştır>mrt enter yapınız bu ms in kötü amaçlı yazılımlar için yaptığı bir uygulamadır ve bilinen zararlıları temizleyebilir. öncelikle hız taramayı peşinden de tüm taramayı seçiniz. makinanız güncel ise nisan güncellemesi yüklüdür ve buna göre tarayacaktır. eğer nisan yüklemesi değilse
adresinden indirip kurunuz.
Güncel:
kaspersky in bu sitede de başlangıç kısmında online tarama yapmasını sağlayan link mevcut onu da deneyebilirsiniz.
arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim ben sorunu çözdüm onuda yazayım belki baska arkadasların basına gelirse diye
spyware doctor diye bir program indirdim kurulumuda gayet kolar artı türkce 8 tane zararlı buldu ve sildi su an icin bi proplem yok umarımda olmaz