http://safeweb.norton.com/
anında öğrenin.Adresi yer imlerinize kayıt edin,ulaşmanız kolay olsun.
girmek istediğiniz adrs.güvenli mi?
- 1
- 2
Son Düzenleme: viking20 ~ 27 Nisan 2009 11:19
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
635 mesaj
eyvallah mcafee olmayan kullanır saolasın
nis in yanında hiç bişiy kullanmıyorum bi ara cclaner vardı onuda bıraktım arada bi onecare çalıştırıyom web den. kutunun üstünde opera yazmıyo tarayıcı korumasında sadece ie ile firefox var. kusura bakma film seyrediyodum anca baktım :D
evet haklıymışsın,teşekkür ederim.Kutunun en tepesinde küçük harflerle yazıyormuş,İE ve Firefox a verdiği:Tarayıcı Koruması-Kimlik Avı Koruması desteğini(Opera destekden avucunu yaladı bu arada).
Son Düzenleme: viking20 ~ 24 Nisan 2009 18:12
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Cclaner ile Nisin ne alakasi var acaba ?
O program gezdigin sisteleri ve acdigin flim muzik vs vs herseyi temizliyen bir program sadece ne alaka virus korumasiyla ?
Mustafa@PCBende sen söyleyince fark ettim malasef olmuyo ???Hmmm, demek Chrome'da bir sorun var. Ben hem normal hem de Beta sürümünde denedim aynı. Bu flash eklentisiyle ilgili bir sorun olabilir mi acaba?
SCARFACE_Doğru söylüyorsun, McAfeeSiteAdvisor'ı ben de kullanmıştım. Ama İE'yi yavaşlatıyor eklenti olması dolayısıyla.
ahmeyt05Hmmm, demek Chrome'da bir sorun var. Ben hem normal hem de Beta sürümünde denedim aynı. Bu flash eklentisiyle ilgili bir sorun olabilir mi acaba?Flash player değilde java kaynaklı olabilir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
360 mesaj
oha bune ya ttnet viruslu diyor
ttnet!i sevmezdim simdi .guvende kalmadi
mancukyaCclaner ile Nisin ne alakasi var acaba ?yanında başka bi program kullanmaya gerek yok diye öle söledim bende biliyorum temizleme programı olduğunu ama artık emekli ettim :D
O program gezdigin sisteleri ve acdigin flim muzik vs vs herseyi temizliyen bir program sadece ne alaka virus korumasiyla ?
nonpasaranben chrome avira ikilisini kullanıyorum tehlikeli bir site olduğunda istesem de giremiyorum avirayı açıp içinden ayarlamak gerekiyor resmen izin alıyoruz hazretteno spor nis te de war web adresini giriyosun hiç bişiy yazmadan boş bi sayfa geliyo :D uyarı felanda yok geçmişte bakınca anlıyorum :D
- 1
- 2