Gişelerde zaman kaybetmeye son veriyor

CHIP Online
12-11-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

NFC teknolojisi ile mobil biletlerde yeni bir dönem açacak bu site, bakın neler vadediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gis ... -veriyor_36892.html

Türkiye'nin yeni etkinlik pazarı Biletino.com, özellikle NFC teknolojisinin kullanım kolaylıkları sayesinde kullanıcılara, ücretli-ücretsiz etkinlik oluşturabilecekleri, etkinliklerin dağıtım ve satışını yapabilecekleri bir platform sunuyor. Biletino.com'dan etkinlik bileti satın alan kullanıcıları bekleyen en büyük kolaylık ise dijital gişeler ile gişelerde zaman kaybetmeye son vermesi...


Taglon Teknoloji Geliştirme A.Ş. tarafından kurulan, Türkiye'nin yeni etkinlik pazarı olan akıllı mobil biletleme sistemi Biletino.com, günümüzün gelişen teknoloji imkanları ile günlük hayatı kolaylaştırıyor. Mevcut biletleme sistemlerine göre birçok avantajı olan Biletino.com; yurtdışında kendini ispatlamış bir iş modelinin tamamen yerli üretimi olarak karşımıza çıkıyor.


Dijital gişelerle hayat daha da kolaylaşıyor


Organizatörler için dijital gişe kurabilme imkanı, hızlı dağıtım ve mobil kontrol uygulamaları ile etkinlik yönetim kolaylığı sunan sistem ile fiziksel gişe uygularının hayatımızdan tamamen çıkarılması hedefleniyor. Mevcut biletleme sistemlerinden farklı olarak internet üzerinden satın aldığınız biletinizle gişelerde beklemeden doğrudan etkinliğe katılma, satın alınan biletin kaybolması halinde (başkası tarafından kullanılmadığı takdirde) yeniden temin etme avantajı sağlayan Biletino.com ile 5 kişilik organizasyonlardan 50 bin kişilik organizasyonlara kadar tüm etkinlikler için yapılması gereken tek şey ücretsiz olarak online üye olmak. Üstelik oluşturulan etkinliklerden hiçbir ücret talep edilmiyor.


Tüm Konu: Gişelerde zaman kaybetmeye son veriyor

Kaynak: www.chip.com.tr