"Gitti Gidiyor'a güveniyormusunuz ?" Doğrusu bu...
Gitti Gidiyor a güveniyonuz mu?
- 1
- 2
duyulduk bi yer ama hiç ürün almadım nasıl bir yer olduğu hakkımda bilgim yoq
valla bi kere işlemci almıştım.Hiç bir sorun olmadı.
Ama satıcıya da dikkat etmek lazım.
Yorumları okumak lazım kısaca :)
En güvenmediğim ikinci el sitesi. Bu site satışlar üzerinden komisyon aldığı için, ürün iadesine hiç sıcak bakmıyor ve tavrını satıcıdan yana koyuyor.
akrabam kötü bişe yaşadı. ayakkabı aldı ama gelen ayakkabı çakmanın çakması 4 çizgili adidastı.o ayakkabıya 120 tl vermişti. geri iadede edemedi.tabi saglam kullanıcılardan alışveriş yaparsanız bişe diemem.(yıldızı bol yorumu bol olan)Böyle durumlar için GittiGidiyor'un şöyle bir sistemi var: Satın aldığınız ürünün parası ilk olarak GittiGidiyor'un hesabına geçiyor. Ürün size teslim edildikten sonra 3 gün içerisinde size onay ve red seçeneği sunuluyor. Eğer üründe sizinki gibi bir problem olursa paranın satıcının hesabına geçmesini reddedebilirsiniz. Üç günlük süreyi geçirirseniz işlem otomatik olarak onaylanıyor.
http://www.gittigidiyor.com/main/static/sifir_risk.phpSatıcıların hataları ya da yalanları olabilir ama olan haklarınızı da kullanabilirdiniz.
gittigidiyordan şu ana kadar 141 işlem yaptım. sadece 1 işlemde sorun çıkmıştı. ve sorunu site yönetimine ilettim. sonuç olarak paramı iade ettiler. ben gayet memnunum.
Merhaba,
Alıcıyı da satıcıyı da koruyan "Sıfır Risk Sistemi" ile güvenli bir elektronik alışveriş sağlanıyor. Hele ki alıcılar için daha da güvenli çünkü 3 gün içerisinde ürün iadesi yapabiliyorlar. Alıcının ödediği para GittiGidiyor'un havuz hesabına yatıyor, ürün eline ulaştıktan sonra Alıcı onay veriyor ve para havuz hesabından satıcıya aktarılıyor. Ürün kendisine ulaşmazsa ya da üründe hasar, arıza vs tespit eder ve Alıcı onay vermezse parası geri iade ediliyor. Tabiki bazı koşulları var, keyfi davranışlar mümkün olduğunca engelleniyor.
Ayrıca Alıcı ile Satıcı mesajlaşabiliyor, hatta eğer dükkanlardan alışveriş yapıyorsanız ürün satışı gerçekleştiğinde faturadaki bilgiler sayesinde dükkan sahibine doğrudan telefonla erişip de derdinizi anlatabiliyorsunuz.
Benim de GittiGidiyor'da dükkanım var. Aşağıdaki link ve mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/HalilPazarlamadan/
[email=HalilPazarlamadan@hotmail.com]HalilPazarlamadan@hotmail.com[/email] (messenger'a ekleyebilirsiniz.)
gecen yaz lise tatile girdigi icin evde daraliyordum tahtakale den iphone blackberry aksesuarlari aldim.Gitti gidiyordan cogunu sattim.Sistemi gercekten güvenilir.Cünkü ürünü inceleyip onay veriyorsun.Para havuzdan saticinin hesabina geciyor.Eger 3 gün icinde onay vermezsen para otomatik hesaba gecer.Aslinda piyasada bir cok güvenilir site var ama büyük firmalar bizde hep aliskanlik yaptigindan daha pahali oldugu halde gidip orada aliyoruz.Mesela hepsiburada da sorun yasadim bu yüzden dijitallife.com dan bir takim alisverisler yaptim cok güvenli,hizli ve ucuz...Anladim ki sorun bizim önyargilarimizda
Ben artık gitgidiyordan alışveriş yapmayı bıraktım, şuan sanalpazara bakıyorum ihtiyacım olan ürünleri açıkartırma sistemi ile daha makul bir seviyede alıyorum. Tavsiye ederim.
GİTTİGİDİYOR KESİNLİKLE SAHTEKARLIK VE DOLANDIRICILIK AMAÇLI KURULMUŞ BİR SİTEDİR. NEDEN Mİ:1-BİZZAT DOLANDIRILDIM.
2-HİÇBİR ŞEKİLDE ŞİKAYET İLETEMİYORUM KENDİLERİNE. SATICINIZ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM DİYECEĞİM AMA BUNU DİYEBİLECEĞİM AKTİF BİR TEL. NUMARASI DAHİ YOK. SİSTEMDEN MESAJ ATINCA DİREK SAHTEKAR SATICIYLA TEMASA GEÇEBİLİYORUM. BU DA SORUNU ÇÖZMÜYOR ZATEN. İLK KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM GİTTİGİDİYOR.COM DAN VE DOLANDIRILDIM. SAHTEKAR SATICI İSE ELECTROOM AMAN DİKKAT EDİN.
aynen bende dolandırıldım.işin en ilginç tarafı durumu gittigidiyora bildirdim.bana bir iki mesajlaşmadan sonra söz konusu satıcının üyeliğini askıya aldıklarını yazdılar.dönüp satıcıya baktığımda adamlar hala satışlarına devam ediyorlardı.sonra tekrar msj attığımda bana bu sefer şuan satıcıyı takip ediyoruz dediler.sonuç:param gitti ve adamlar hala gittigidiyorla beraber çalışıyolar.
juteria şerefsiz bir satıcıdır aynı zmanda haysiyetsiz ve sahtekardır. gümüş diye sattığı mallar tenekedir. bir çöp bile almayın.
bence onların bi suçuyok. tamamıyla alışveriş yapanlar suçludur. ama Allah, bunu anlayabilecek kabiliyet vermemişse sizede kızamam.
bir uyanık konu açıyo. sonra başka bir üyelik açıp olumlu bir şekilde kendine cevap yazıyor. yada paslaştığı birileriyle yazışıyolar.
birisi filanca. com güvenlimidir diye sorarsa reklam amaçlı soruyodur. cevabınıda kendisi yada arkadaşı verecektir zaten
yine birisi filanca.com güvenlidir. ben şunu aldım derse kesinlikle o sitenin üçkağıtcı görevlilerinden biridir.
ama tüm bu uyarılara rağmen bu tür siteleri yaşatacak kadar bol saf var.
adam televizyonda soruyor. tek harf kaldı bu ilimiz hangisi? ÇOR..M
arayan uyanık cevap veriyor 'BURSA'
sonra tüm saflar ' aaaaaa aptal adam bilemedi' diyip, telefonlara sarılıp kontör yağmuruna tutuyor adamları
bazende çok zor soruyolar : harflerden 10 harfli ilimizi bulun D.İ.Y.A.B.A.R.R.I.K
telefon çok geliyosa arayan 40 yaşındaki adam cevap verir SİİRT
maalesef bilemediniz lütfen dikkatli bakın harflere
gelen telefonlar azalınca çok zeki birisi düşürmeyi başarır ve doğru cevabi bulur ve başka yarışmaya geçerler.
SİZCE NEDEN BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR ????
- 1
- 2