arkadaşlar bilgisayarımda gizli klasörler var açamıyorum.klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster diyorum ama etkinleştiremiyorum. autorun virüsü ile ilgili ama bununla ilgili ufak çaplı bazı programlar işe yaramıyor yazacak arkadaşlar için söylüyorum daha farklı ve etkili bir çözüm yolu bilen varmı yardım lütfen ?
gizli dosyalar yardım
Merhaba,
Bu virüsü Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix ile temizleyebilirsin sonuç alamazsan Autorun.inf hakkında Google'de biraz araştır Gizli Dosya ayarlarını düzelten kayıt girdilerini bulabilirsin.
kayıt bilgilerini bulabilirsin ama tam çözüm olamaz sana ..virüs daha devam eder yani silmiş olamazsın..en iyi yöntem virüsleri bi çıkartmandır pc den..avast la tarama yaptır ardına avast ı sil eset nod32 son sürümü 4 ü yükle..onunla da bi tarama yaptır..kesin olarak virüs bulacaktır..avast a güvenmem ama nod32 kesin olarak siler virüsleri..ardınada kaspersky kur ..kesin çözülcek bunları yaparsan
sistem geri yükle ya da combofixle tara
osman_2626kayıt bilgilerini bulabilirsin ama tam çözüm olamaz sana ..virüs daha devam eder yani silmiş olamazsın..en iyi yöntem virüsleri bi çıkartmandır pc den..avast la tarama yaptır ardına avast ı sil eset nod32 son sürümü 4 ü yükle..onunla da bi tarama yaptır..kesin olarak virüs bulacaktır..avast a güvenmem ama nod32 kesin olarak siler virüsleri..ardınada kaspersky kur ..kesin çözülcek bunları yaparsanŞahsen bende nod32 4.0 kullanıyorum bulur ama silemez yok etmekte avastın üstüne tanımam çünkü pc açılmadan siliyor.
osman_2626kayıt bilgilerini bulabilirsin ama tam çözüm olamaz sana ..virüs daha devam eder yani silmiş olamazsın..en iyi yöntem virüsleri bi çıkartmandır pc den..avast la tarama yaptır ardına avast ı sil eset nod32 son sürümü 4 ü yükle..onunla da bi tarama yaptır..kesin olarak virüs bulacaktır..avast a güvenmem ama nod32 kesin olarak siler virüsleri..ardınada kaspersky kur ..kesin çözülcek bunları yaparsanBaşlamışken Norton, BitDefender,Avira filanda kursun daha kesin çözüm olur
Ahmet AltunelBaşlamışken Norton, BitDefender,Avira filanda kursun daha kesin çözüm olur
Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.
Amvo.exe'nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda "Gizli" durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra "Klasör Seçenekleri > Görünüm" bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.
Amvo.exe'den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix'i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız "Güvenli Kip"te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere "Evet/Yes" diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:'nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.
killamvo diye komut dosyaları var onlar ile çok kolay silebilirsiniz.
gulburnu bilg.a amvo.exe virusu bulasmıs.Tek care Combofix.Hemen temizliyor.
arkadaşlar ben gizli dosya olayını çözdüm bir arkadaştan aldığım 14 kb lık bir programla olayı çözdüm (ms-dos toplu iş dosyası) bilgisayarımdaki gizli dosyaları göster seçeneği etkin oldu ben bile şaşırdım 40-50 kadar yaklaşık gizli dosya ortaya çıktı ve daha önceden gizlediğim klasörleri kurtardım.
gulburnuarkadaşlar ben gizli dosya olayını çözdüm bir arkadaştan aldığım 14 kb lık bir programla olayı çözdüm (ms-dos toplu iş dosyası) bilgisayarımdaki gizli dosyaları göster seçeneği etkin oldu ben bile şaşırdım 40-50 kadar yaklaşık gizli dosya ortaya çıktı ve daha önceden gizlediğim klasörleri kurtardım.bundan bahsediyorsun herhalde:
bendekinin aynısı sayılır bendeki sadece türkçe olanı kesin sonuç almak isteyenler deneyebilir. aylardır uğraştığım sorunu bugün çözdüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
% 100 çözüm için googleye "kill_amvo_virus_temizleyicisi" yaz 1-2 kb lık bir program indir çalıtır. Olay bu kadar basit.
enes221% 100 çözüm için googleye "kill_amvo_virus_temizleyicisi" yaz 1-2 kb lık bir program indir çalıtır. Olay bu kadar basit.gulburnuarkadaşlar ben gizli dosya olayını çözdüm bir arkadaştan aldığım 14 kb lık bir programla olayı çözdüm (ms-dos toplu iş dosyası) bilgisayarımdaki gizli dosyaları göster seçeneği etkin oldu ben bile şaşırdım 40-50 kadar yaklaşık gizli dosya ortaya çıktı ve daha önceden gizlediğim klasörleri kurtardım.