arkadaşlar herangi bi dosyada sağ tıklayıp gizli yi seçtiğimde bu dosyayı tekrar göremiyorum araçlar klasör seçenekleri görünüm gizli dosyaları göster diyorum yinede fayda etmiyor korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini de kaldırdım dosyalar yine gizli yardımcı olursanız sevinirim...
gizli dosyalar
bunun için program olması lazım bu kodları kıran ama sen bir daha dene olmazsa dosyaya sağ tık yap araştır de belki öyle görünür ya da güvenli modda denegizli simgeleri gösterme işlemlerini
Bi yerde hata yapıyo olmayasın...Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum.
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/showhiddenexts.vbs
dosyalarını çalıştırdıktan sonra tekrar denermisn
normalde göstermesi lazım gizli dosyaları gösteri seçtikten sonra; hatta STATUS BAR yani durum çubuğunu windows gezgini/görünüm sekmesinden açarsan mevcut dosyaları gösterir kaç gizli dosya var gibi... Yani gizlediğin dosyalar bir yere kaybolmuyordur.
stern dönderdiğin dosyaları çalıstırıp tekrar denedim değişiklik yok gizli 5 gizli dosya olduğunu belirtiyo ama dosyaları açamıyorum gizli dosyalar görünmüyo sorunu çözemedim.
kayıt defterine gel bu işlem için başlattan alıştıra gelerek regedit yazarak ulşaşabilrisin
sonrasında
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Explorer\Advanced yolunda supperhidden değirini 1 yaptıktan sorna tekrar kontrol edermisn