gizli dosyalar

mehmet00731
16-09-2008, 20:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
161 mesaj

bilgisayarıma bi vista teması yükledim ve bikaç sorun yarattı mesela gizli dosyaları gösterdesede bu dosyaları göstermiyor bilgisayarımdaki hard diskleri açarken aynı pencerede değil farklı bir pencere içinde açıyor .bunların dosya ayarları yapılsa bile aynen kalıyo

temayı sildim yine aynı
1 hafta öncesine geri döndürdüm tık yoq ,ne yapmalıyım (yeni xp demeyin(son çare))

MatematikCanavarı
16-09-2008, 21:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
320 mesaj

Amvo virüsü bu.Genelde flash bellekle bulaşır.Silmek için elimde program var.İstersen yollarım.

Kesin emin olmak istersen Advanced Windows Care Personal programını yükle.Tarat ve başlangıç yönetimine bak. Amvo.exe varsa o zaman bu virüs var.
Advanced Windows Care Personal programını kullanmayı bilmiyorsan burada anlattım

Banned
16-09-2008, 22:49   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

taramanı yaptıktan sonra arkadaşın dediği gibi AMVO virüsü çıkarsa bu programla kurtulabilirsin ComboFix.exe: www.gezginler.net/modules/mydown ... d=combofix&lid=7011 -

Vanhelsing
17-09-2008, 04:50   |  #4  
Üye
50 mesaj

benim başımada sık gelen bi durum önce virüsü siliyom daha sonra çalıştır regedit tan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL\UncheckedValue değerini 1 yaptığın zaman gizli dosyalarda gözüküyor klasörlerde düzeliyo