gizli dosyaları göster seçeneği yokkk!

sandraf
13-07-2008, 14:15   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj

araçlar ı tıkladımda sadece, ağ sürücüsüne bağlan;ağ sürücüsü bağlantısını kes;eşitle seçenekleri var.klasör seçenekleri yok.gizli dosyalarıma nasıl ulaşabilirim lütfen yardım..
  aşadaki yolu denedim ama sonuç yok
  Regedit'e gir (başlat/çalıştır/regedit)
HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin.
Alt anahtarlardaki hidden ve showall dizinlerinin bundaki bu değeri "CheckedValue"="0" böyle yapın.

frkn_ua
13-07-2008, 15:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

bu işlemi güvenli modda yaparsanız sorun çözülür.virüs nedeniyle güvenli mod dışında değiştiremiyorsunuz.ayrıca yine güvenli modda virüs taraması yapmanızda fayda var...

sandraf
13-07-2008, 17:05   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
111 mesaj

güvenli modda tarama yaptım değişen bişey yok lütfen yardım!!!avast 4.8 sürümünü kullanıyorum.
çift işlemci intel pentium 4 CPU

frkn_ua
13-07-2008, 19:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

pardon ben klasör seçenkleriyle gizli dosyaları karıştırmışım :) klasör seçenekleri için bunu güvenli modda uygulayın;
başlat-çalıştır a gpedit.msc yaz gelen pencerede şu işlemleri uygula;
kullanıcı yapılandırması/yönetim şablonları/windows bileşenleri/windows gezgini burdaki klasör seçenekleri diye başlayan seçeneğe çift tıkla ve devre dışıyı seç...

sandraf
13-07-2008, 20:05   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
111 mesaj

o yöntemde olmadıAğlıyor

cudi_evindar
10-08-2008, 19:51   |  #6  
Yıllanmış Üye
100 mesaj

Slm bende geçenlerde aynı sorun ile karşılaşmıştım. Gizli dosyaları göster dediğim halde gizli dosyaları göremiyordum. bide c,d harddiskleri tıkladığımda Birlikte Aç penceresi çıkıyordu karşıma. C yada D harddiskindeki bi dosyaya ancak adres satırından ulaşabiliyordum. Bunun sebebi Amvo. exe Adlı bi virüs. Bu virüsü Antivürüslerle (kaspersky ve nod32)silemedim. Ancak Combofix diye bi program var. Gezginler. netten İndir. Çalıştır. Herşeyi Kendisi hal ediyor. Hiç Kayıt defterine (Regedit) gidip ayar değiştirmene gerek kalmadan.
kolay gelsin...