Birini davet işi nası oluo?
GMail Davet
- 1
- 2
bak gmail sayfasında sol altta Give Gmail to diye bir bölüm var orda göndermek istediğin kişinin adresine yollayacaksın bu kadar arkdaşında forumu dolduracak olay bitmiştir.
alıntı:
Gönderen : elvis32o seçeneğe sahip olabilmek için GMAIL kullanıcıs olduktan sonra belli bir süre geçmesi gerekiyor; 1 haftayı aşmayacak bu süreden itibaren istediğin kişiye 50 ile sınırlı davetiye gönderme hakkın var.
Arkadaşım ben üye olduğum gün bana 10 adet gmail davetiyesi gönderme hakkı verdi. Yani ben 1 hafta falan beklemedim. bu birincisiydi..
ikincisi ise şu anda üye oluşumunun 2. ayını doldurmak üzzereyim ve şu anda 94 adet davetiye gönderme hakkım var. isteyene göndereyim..
----->
Arkadaşım ben üye olduğum gün bana 10 adet gmail davetiyesi gönderme hakkı verdi. Yani ben 1 hafta falan beklemedim. bu birincisiydi..
ikincisi ise şu anda üye oluşumunun 2. ayını doldurmak üzzereyim ve şu anda 94 adet davetiye gönderme hakkım var. isteyene göndereyim..
<-----
Arkadaşım ben bu son mesajı attığım zaman Ağustos ayıymış! O zamanlar dediğim ekilde işliyordu GMAIL ve Davetiye Sistemi. Şimdi daha ilk günden veriyorlar, olabilir; ayrıca 100 davetiye olduğu da doğru. Ağustos'tan beri her şey aynı kalacak değil ya? Bilmeden yorum yapmasak arkadaşlar artık.
banada bi davet lütfen mail adresim istanbulucuzgiyim@ttnet.net.tr
Ağalar benim gmail var ama 3 tane davetiye alabilirmiyim. Adresim ******e-posta adresimi spama karşı buradan sildim*****
ikinize de yolladım davetiye.ama ihsanca isimli arkadaşın alttaki mesajını görmediğim için onun msn adresine yolladım.ayrıca şunu söyliyim artık davetiye sayısı haftada bir 100 e tamamlanmıyor.gittikçe azalıyor.
bitane de ben alabilirmiyim
shaimans@hotmail.com
recai_01032005@hotmail.com
bende istiyorum mümkünse....
sizin davetiyenizi de yolladım.
Sağol arkadaşım... Aldım davetiyeni... Allah razı olsun...
her zaman.başka davetiye isteyen varsa buraya yazabilir veya bana özel mesaj atabilir.bu arada mailinizin güvenliği açısından davetiye alan arkadaşlar mail adreslerini mesajlarından silsinler.
banada gmail daveti gönderebilir misiniz?
adresim
haci4305@hotmail.com
bende ısterım tunca benım gmail adresım war ama kardese lazım benımkıler de bıtınce kaldım ole...sımdıden tesekkurler
selam banada davetiye yollar mısınız!?
gmail davetiyesi bana da gönderirmisiniz?
mail adresim = melek_iscen@hotmail.com
Davetiyelerinizi yolladım Tuncab'a da tesekkur edın o attı saolsun bana davetiye! saygılar...
noolcak ya.paylaşım ortamında paylaşım yapıyoruz yani.gayet normal:D
slm arkadaşlar hala gmail davetiyeniz varsa gönderir misiniz?şimdiden teşekkürler
Mail adresını belirtirsen iyi olur...
Slm Beyler nasılsınız Sizden bi ricam olucak zahmet olmazsa tabi banada bi GMail davetiyesi gönderebilirmisiniz acaba eğer zaman ayırırsanız çok makbule geçer şimdiden çok saolun
mr_klez@hotmail.com buda adresim
- 1
- 2