gmaıl dekı dıger oturumlar acık mesajı

alexsos
12-09-2009, 08:13   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj

gmaılde uzunca bır suredır dıkkatımı ceken bır olayı anlatmak ıstedım bunun ne denlı bır guvenlık problemı oldugu konusunda da suphelerım var..
gmaıl ın gırıs sayfasında kullanıcı adı ve sıfrenın altında oturum acık kalsın secenegı vardır.. onu ısretlersenız belırlı bır sure bılgısayar sızı hatırlar ve oturum acık kalır.. ısaretlemezsenız hatırlamaz.. ben gmaılımde bu secenegı ısaretlemedıgım halde gırıs yaptıgım zaman ayrıntılar bolumunu tıkladıgımda gelen sayfada gırıs ıp numaraları var.. onun uzerınde dıger oturumlar acık dıye bır ıkaz gelıyor. anladıgım kadarı ıle ya kullanılan bılgısayarda veya bır sekılde baska bır bılgısayarda oturum acık kalıyor.. bunu gmaıl yardım dayazıp nedenlerını ogrenmek ıstedıgımde bır turlu kesın ve kalıcı bır cevap verılemedı .. nedenını cok merak edıyorum ..
oturum acık kalsın ı ısaretlemedıgını ve maıllere bakıp cıkıs yapacagınız zaman sag usttekı cıkıs dugmesıne tıklayarak kapattıgınız zaman normal olarak oturumun kapanması ve maılınızın de tam anlamı ıle kapalı olması gerekır.. boyle oldugu durumda bır baskasının maılınıze gırmesı mumkun degıldır..
ancak ben tum kuralları uyguladıgım halde cok sık olarak dıger oturum acık mesajını alıyorum ..
bu konuda bılgısı olan arkadaslar benım gıbı sııkıntı yasayan arkadaslara yardımcı olabılır  mı ???