gmail ile ilgili sorunum var

MSNerkiz
14-05-2007, 17:26   |  #1  
MSNerkiz avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
525 mesaj

arkadaşlar benim gmail adresime spam mail gelmiyor internet sitelerinden gelen mailler benim gmail adresime gelmiyor diğer ghmail adresimi verince geliyor ve mail gelmeyen adresim en çok kullandığım adresim nasıl yardımcı ola bilrsiniz?diğer gmail adresime geçiş çok zor olacak lütfen yardımlarınızı bekliyorum lütfen cevap

aytacali
14-05-2007, 17:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
719 mesaj

şöyle bir cevabım olabilir:
sana normal mail gelen mailleri spam bildir tuşuna basrasan bir daha onlarsana spam olarak gelmez eğer bunlara yapıyorsan sana bbaşka bir çare yok

---------
KOLAY GELSİN

MSNerkiz
15-05-2007, 09:33   |  #3  
MSNerkiz avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
525 mesaj

ben mesela bi siteye üye olmuştum en çok kullandığım adresime şifre filan gelmedi sonra başka bir kullanıcı adıyla aynı siteye üye oldum bu sefer başka bi gmail adresimi verdim sonra şifre geldi siteye giriş için ben bunu demek istiyorum daha önceden geliyordu...

ama şöyle bir düşüncem var..ben daha önceden gelen spam mailleri siliyordum buna bakarak gmail şey demiş olabilir mi?  "Bu adam spam maillerini siliyor demek ki bu adam spam mail istemiyor o zaman bu adamın spam maillerini engelleyelim"
lütfen cwp bekliyorum

Son Düzenleme: MSNerkiz ~ 15 Mayıs 2007 09:40
barisaydiner
22-05-2007, 00:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
486 mesaj

gmail in öyle birşey deme yetkisi yoktur. sizin adresinize gönderilenler ne olursa olsun gelir trafiğe mağlup olmazsa ve veri kaybı olmazsa.

Ali34
13-06-2007, 18:33   |  #5  
Üye
54 mesaj

peki çöp kutusuna baktınız mı?
spam maillere (özellikle o   siteden gelen) süzgeç uyguladıysanız ve seçeneğide sil olarak işaretliyse direk çöp kutusuna gönderir. oraya bakmayı deneyin.
Çöp kutusundaysa, spam değil olarak işaretleyin.

kolay gelsin