http://ferruh.mavituna.com/article/?608 adresini takip edin ve oradan alın.
sürüyle davetiye var
Gmail İsteyen!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bana mail atın sizinde davetiyeniz olsun.Yaşasın gmail...(sacmalamayı bırakalım bari bana mail atarsaniz elimde biraz davetiye var size gonderebilirim mrcplus@gmail.com)
iyi çalışmalar
yormayın kendinizi "www.walla.com " ücretsiz davetsiz 1 gb depo. tanıdık değil ama gmail de beta zaten !
yorulacak bişi yok ki ya gmaili olanlara acındırma maili atcaksin yada yukarıda verilen en baştaki linke girceksin.bu kadar basit.
o linkte sürüyle davetiye var
ben bu sitenin "http://ferruh.mavituna.com/article/?608 " açılmasını beklemekten yorulmuştum o bakımdan öyle dedim OK ?
arkadaslar artık oyle sitelere girmeniz gerekmez cunku gmail herkese 50 davetiye hakkı vermis.isteyen varsa forumda solesin ben gonderirim..
madem -gmail- istiyosunuz kurban olsun size.ben de davet edebilirim
kimse istemiyor:)))herkes vermek istiyor ya onun icin kimse istemiyor.ne demisler az olan kıymetli olur:)cogalınca kıymet azaldı herhalde.
eh bi dilencilik yapayım bari mümkünsü bi davetiye alabilirbiyim artık hangi hayırsecer gönderirse mail adresim karanfil44@hotmail.com. şimdiden teşekkürler.
bende de war gmail hergün 50 daweyetiyem war ayrıca bişi diyecem 1024 mb= 1 gb 1000 mb 1 gb deildir!
abi 2 mb lık hotmailden iidir 1 gb 1000 mb farketmez internette bi hdd lazımdı o da oldu. allah googledan razı olsun :D
arkadaslar zahmet verdigimin fark1nday1m ama daha banadavetiye gelmedi. abimde istiyo gmailden verdigim adrese bi davetiye gönderirseniz sevinirim. kubilaysezen44@msn.com
49 davetiyem var biliyorum çok kişide var ama yinede söyliyim dedim.
bekle biraz daha artar belki.
Arkadaşlar bence g-maili protesto etmeliyiz.Böyle dandik bir şey görmedim.Google'ın sunduğu bu hizmet nasıl TÜrkçe dil karakteri tanımaz??Ben tavsi etmem.Mailleri okuyana kadar canım çıkıyor.Doğru düzgün görülmüyor.Gidin hotmaili açın 250mb yapın