Gmail varken Google'a gerek yok...

CHIP Online
04-05-2009, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Ücretsiz e-posta hizmeti Gmail, gözünü Google'ın aramalarına dikti. İşte Gmail'in yeni özelliği...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Gmai ... erek-yok_12506.html

Resimlerle: 10 ek hizmet ile çok daha güçlü bir Gmail

Arama motoru devi Google'ın ücretsiz e-posta servisi Gmail, özelliklerni her geçen gün arttırıyor. Son olarak Gmail'de var olan e-posta arama özelliğinin üzerine daha gelişmiş bir arama seçeneği eklendi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Adam de Boor; "İnsanlar bana e-posta veya Gtalk'tan sorular soruyorlar, ben de cevap vermek için Gmail'i bırakıp Google'ı açarak arama yapmak zorunda kalıyorum. Ardından bulduğum cevabı kopyalayarak, Gmail'e dönüyorum ve e-posta'ya veya Gtalk sohbet penceresine yapıştırıyorum" diyor. Bundan kurtulmak için ise Gmail'in içerisine bir Google arama özelliği eklemiş.

Gmail Labs üzerinden etkinleştirmeniz gereken "Google Arama" özelliği, Gmail sayfasında Sohbet ve Etiketler'in olduğu bölüme yerleşiyor. O bölüme aradığınız şeyi yazıp tıkladığınızda ise Gmai penceresinden ayrılmadan sonuçları görebiliyorsunuz.

Tüm konu: Gmail varken Google'a gerek yok...

Resimlerle: 10 ek hizmet ile çok daha güçlü bir Gmail

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Gmail'in bu yeni özelliğini nasıl buldunuz?

Süleyman.
04-05-2009, 11:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Evet, insanlar e-posta hesaplarındayken arama yapsınlar, Google bunları istatistik haline getirsin, kim ne arıyor diye. Sonra da kişiye özel reklam hizmeti gelsin Google'ın.

Bana açıklama hiç inandırıcı gelmedi.

Banned
04-05-2009, 16:24   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
127 mesaj

iyi özellik her zamanki gibi 10 numara...

Hiper£l£v£nKids
04-05-2009, 18:51   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Bu firmayı seviyorum.

erdem barış
05-12-2009, 12:44   |  #5  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj