Arkadaşlar google'ın hizmete açacağı Gmail ile ilgili düşünceleriniz neler? ben ismine takmış durumdayım.yani isim@gail.com yerine isim@google.com daha iyi olmazıydı?
yinede çok tutacak bu servis bence.hem ücretsiz hemde arama motoru olması dolayısıyla bazı ek özellikleri var.
kolay gelsin..
Gmail
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.adı gail olmayacak diye biliyorum GMAİL dir belki siz yanlış yazmışsınızdır...
evet gmail olabilir de ben de bwt e katılıyorum, google.com ile bitseydi daha güzel olurdu..ben şahsen sırf bu nedenle kullanmak istemiyorum..yalnız 1 gb dosya alanı veriyormuş,depo olarak kullanmak geliyor içimden :) birde şunu soriim, bu mail hizmetinde de belli bir süre içinde girmezsek kapanıyor mu? hotmail gibi? eğer öyleyse bu da bir eksi bence..inşallah süre sınırı yoktur..
büyük ihtimalle kapanır killer.
1 gb baya iyi. mutlaa almak lazım o mailden..
ne zaman alabilicez acaba maili?
1 Gb mı Biraz İlginç Geldi bana kesinlikle paralı yapacaklardır sonra.
google a 1gb mail alanının maliyeti 2 dolar imis. bence kesinlikle cok gereksiz sonucta maximum 1.5 mb attach yapabilirken kim ne etsin 1 gb mail i .. ben 10 mb i dolduramıyorum daha..
en cok sevinen kesin spamciler olmustur mutlaka. bi hafta bakmassanız 300 mb spam gelmis olabilir... "you have 6500 unread messages". bruce almighty deki gibi :]
ne zaman yapacaklar her zaman giriyorum....
Intruder 1 gb. alanı google arama hizmetlerine katkı olsun diye veriyordur.yani bizim arşivlediğimiz maillerden aramalarda yararlanabilir.
Swat_Man bende çok merak ediyom ne zaman üye kabul edeceklerini.henüz bir tarih verilmiyor.hayırlısı..
üyelik eylülde aktif olacak ama şimdiden binlerce insanın gmaili var :)
üye olanlardan biri davetiye yollasın sizin de olsun :)
gmailswap.com
arkadaşlar derdiniz 1gblık alansa birde spymac.com u ziyaret edin derim bunlar uzun süredir bu hizmeti bedavaya ve daha fazlasını veriyorlar ne gibimi mesela 250 mb ekstra foto saklama ve paylaşma alanı 100mb hosting de cabası ayrıca webde pekbi popüler olan blog hizmetinide bedavaya vermekte