Go Launcher EX için 3 harika tema

CHIP Online
25-07-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'li cebinizi baştan aşağıya yenileyecek bu 3 harika temayı mutlaka deneyin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/go- ... ika-tema_34973.html

Resimlerle: 17 harika Android "launcher"ı!

Android 4.1 "Jelly Bean"e geçemediyseniz, bu yeniliklerden uzak kalacağınız anlamına gelmiyor. Hatta Android 4.0, 2.3'e geçemediyseniz de sorun yok. Android'in kişiselleştirmeye açık yapısı, cihazınızda her zaman farklı şeyler denemenize izin veriyor.


Android'deki popüler launcher &lt;span style="text-decoration: underline;">Go Launcher EX</span>'i kullananlardansanız, önünüzde çok sayıda kişiselleştirme fırsatı bulunuyor. Go Launcher EX temaları arasında Jelly Bean'in görünümünü sunan arayüzler de mevcut. İşte Go Launcher EX'e ekleyebileceğiniz bazı temalar:


Not: Bu temaları yükleyebilmek için &lt;span style="text-decoration: underline;">Go Launcher EX</span>'in Android cihazınızda yüklü olması gerekiyor. Temayı yükledikten sonra onu Menu > Themes menüsünden etkinleştirebilirsiniz.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Jelly Bean Go Launcher Ex</span> (BlueFrog)


Küçük boyutuyla dikkat çeken launcher'ın duvar kağıdının kalitesi de oldukça iyi. Kullanıcılardan 5 üzerinden 4.5 puan alan launcher, herhangi bir reklam da göstermiyor ve tatmin edici bir Jelly Bean arayüzü sunuyor.


Tüm Konu: Go Launcher EX için 3 harika tema

Resimlerle: 17 harika Android &quot;launcher"ı!

Kaynak: www.chip.com.tr