arkadaşlar asağıdaki resimde görüldüğü gibi bu dosyaların altında böyle beyaz renkte gölgeler oluyor ne yaptımsa kaldıramadım bunları yardım edebilirmisiniz?
gölgeler
- 1
- 2
valla son 2 aydır bir program ve/veya bir tema yüklemedim işte hatırlarsanız o norton olayı vardı birtek ondanda kurtuldum ne olduysa artık çok sinirim bozuldu bu işe
Not:yanız kaç ay oluyor bilmiyoruma ama bir 5-6 ayı vardır bilgisayar formata gitti xp cd si sanırım modifiyeli idi bir sürü tema yüklü olarak geldi pc ama ilk defa böyle bir sorun oldu 6 aydır
masaüstüne sağ tıkla özellikler / masaüstü sekmesine / Masaüstü sekmesi / Masaüstünü Özelleştir / Web Sekmesi / Masaüstü Öğelerini Kilitle Tikini Kaldır
zamanında bu sorun bana da olmuştu... sorunu çözmüştüm ama şimdi malesef hatırlamıyorum..
hatırladığım kadarıyla şunu dener misiniz ?
masaüstüne sağ tıkla özellikler / masaüstü sekmesine / Masaüstü sekmesi/
burada sağda renkler olması gerekiyor..sanırım sizde resimdeki gibi beyaz..burayı siz başka bir renk yapar mısınız ?
sonra da uygula ve tamam deyin..ama iyi bakın oraya orada bir yerde mutlaka onun çözümü : )
Bilgisayarıma sag tıkla-ozellikler-gelişmiş-performans-ayarla’agel.Bilgisayarım içine en iyi olanu windows seçsin seneçegini seç. tmm deyip onaylayın..
böle düzeliyor mu ?
düzelmezse
Masaüstüne sag tıkla. özellikler. görünüm. temayı yeniden seç ve onayla.
düzelmesi gerekiyor artık ama : )
- 1
- 2