Goller cebe geliyor...

CHIP Online
12-08-2010, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir operatör futbolseverleri dijital ortamda da destekliyor. Peki bu sezonda sunulan hizmetler ne?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goller-cebe-geliyor_21809.html

Türk futboluna farklı kanallarla desteğini sürdüren Avea, sunduğu Lig Paketi ile tüm takımların maçlarının özet görüntülerini maçlardan sonra Avealılarla buluşturuyor!

Lig Paketi'ne üye olan Avealılar, üyeliklerinin ilk haftası Lig Paketi'nden ücretsiz olarak yararlanıyor.

Kurulduğu günden bugüne gerçekleştirdiği spor yatırımları ile Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunan ve futbol tutkunlarının her zaman yanında olan Avea, futbolun coşkusunu müşterilerine yaşatmaya devam ediyor! Avea, 2010 #8211; 2011 Lig Sezonu'nun tüm heyecanını ceplere taşıyor!

Avea'nın yeni servisi Lig Paketi ile Avealılar, tüm takımların maçlarının özet görüntülerini maçlardan sonra cep telefonlarından izleme imkanına kavuşuyor. Üstelik Lig Paketi'ne üye olan Avealılar, üyeliklerinin ilk haftası Lig Paketi'nden ücretsiz olarak yararlanıyor.
Lig Paketi ile maçların heyecan ve coşkusunu her an her yerden yaşayacak olan Avealılar, sadece golleri değil, maçların tartışmalı ve önemli pozisyonlarını da fatura kaygısı duymadan defalarca seyredebiliyor. Çünkü videoları izlerken ve Lig Paketi wap sayfalarında gezerken tüketilen veri için ayrıca ücretlendirme yapılmıyor.

Tüm konu: Goller cebe geliyor...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Futbolun geçirdiği bu evrimi nasıl değerlendiriyorsunuz?