Slm arkadaşlar. film aldım.aldığım film ingilizce ama türkçe alt yazısı yok.adamlar öle ingilizce konuşuyo ben de anlamıyorum haliyle.gom player kullanıyorum.acaba türkçe altyazı yapabilir miyim. bilen varsa detaylı anlatabilir mi?
GOM PLAYER ALT YAZI SORUNU
yok yurtdışı falan değil.arkadaşımdan aldım. bu transporterda ki Jason Stathem'ın filmi. ölüm yarışı. şuan sadece dvd olarak var cd si çıkmadı sanırsam.ama dvd bile olsa türkçe altyazı olması lazım.gom player ayarlarından olabilir diye düşünüyorum ama nerden ayarlıcam?? :(
buradan bakabilirsin altyazıya.
şimdi arkadaşım gom playerle filmi açınca altyazıyı otomatik olarak bulup filmle açmasını istiyorsan filme sağ tıkla<özellikler<filmin adını kopyala<sonrada altyazı dosyasına sağ tıkla(bu siteden altyazı rarlı olarak iner bilgisara indirince sağ tık yapıp buraya çıkar de)ve ad değiştiri seç<buraya sağ tık yapıştır de.birde şu sorun var buradan indirceğin altyazı dosyası ile filmin adı aynı olmalı yani diyelim film:Death.Race.[2008.Eng].DVD.R5.Rip.DivX-LTT'sa indireceğin altyazıda:Death.Race.[2008.Eng].DVD.R5.Rip.DivX-LTT olmalı yoksa filmdeki konuşmalarla altyazı uyumlu olmaz.
bu arada altyazının adını değiştirdikten sonra filmle aynı klasöre atmalısın.
çok teşekkürler cevap için karmaşık oldu benim için baya :):) yapmaya çalışıcam şimdi
takıldığın yerde sorarsın artık önemli olan burda altyazıyı bulabilmen gerisi kolay aslında.
hayır buradan::
altyazı ile filmin adının aynı olmasına dikkat et yukarıda anlattığım gibi.
benim filmin üzerine geldim sağ tıklayıp özellikler dedim ve ismi bu: Death.Race.R5.LiNE.XviD-ART şimdi indirdiğim dosyanın adı bendekinden farklı ise ne yapıcam
ve bu site çok karışık nerden bulucam benimki olduğunu
:((
ben bir bakayım arkadaşım altyazı dosyasını bulunca sana rapide atıp linkini veririm indirirsin.
http://www.turkcealtyazi.org/tt0452608 adresinden indir altyazıyı
tamam ama ben pek bilgili değilimdir rapiddir filan başına da bela oluyorum ama kusura bakma :P:D
bilgifrmbenim filmin üzerine geldim sağ tıklayıp özellikler dedim ve ismi bu: Death.Race.R5.LiNE.XviD-ART şimdi indirdiğim dosyanın adı bendekinden farklı ise ne yapıcamburadan indir ve filmin bir klasörün içindeyse o klasörün içine sürükleyip bırak.değilsede klasör oluşturup filmle altyazıyı aynı klasörün içine at.buradan gom playeri indirip kur ve filmin üstüne sağ tıklayıp gom playerle çalıştır de hepsi bu kadar filmi altyazılı olarak izleyebilirsin.(adını filmle aynı yaptım senin değiştirmene gerek kalmadı)ve bu site çok karışık nerden bulucam benimki olduğunu
:((
_cypher_http://www.turkcealtyazi.org/tt0452608 adresinden indir altyazıyıbu siteye üye filan olmak gerekiyo mu
site çok karışık anlamadım bişey ya
kylie: bende gom var ama yine de indiriyim mi başka sürüm mü bu
bilgifrmtamam ama ben pek bilgili değilimdir rapiddir filan başına da bela oluyorum ama kusura bakma :P:anlamayacak bir şey yok linke tıklayıp free useri seç(tıkla) sonrada biraz geri sayımı bekleyip çıkan downloada tıklayıp indir.
http://www.turkcealtyazi.org/dow ... ltyazi-org.rar&vl=1 bunu indir uyumsuz cıkarsa
bunu dene
sevgili kylie ve _cypher_ buldum teşekkür ederim.kaylie'nin verdiği adresten indirdim.oldu alt yazı.kaylie baya bi uğraştı benle dünden beri :D ALLAH RAZI OLSUN İKİNİZDEN de sağolun.
sevindim sorunu çözebildiğine.
(kaylie değil bu arada benim nick:kylie)
bilgifrmkylie: bende gom var ama yine de indiriyim mi başka sürüm mübu son sürümü sendekini kontrol et eğer son sürüm değilse bunu indirip kur.
tamam kylie indirmeye başladım.dünden beri çok kafanı yordum senin sağolasın sen olmasan izleyemicktim filmi hiç.gerçi_cypher_ ıda unutmamak lazım oda yardım etti ama site çok karışıktı bana verdiği :P
kyliesevindim sorunu çözebildiğine.yanlışlıkla yazmışım kusura bakma :S
(kaylie değil bu arada benim nick:kylie)
tamam arkadaşım önemli değil sana iyi seyirler.